Celebra el Nou d’Octubre amb À Punt

La programació especial del Dia de la Comunitat Valenciana inclou els actes institucionals, l’estrena del nou format d’‘A la Ventura’ per la TV, la radioficció ‘Conte d’octubre’ i una gran sorpresa.

Marta Ventura presenta l'Especial Nou d'Octubre
Marta Ventura presenta l'Especial Nou d'Octubre
04 d'octubre 2021 - 14:55

La radiotelevisió valenciana reserva per a la data del Nou d’Octubre, Dia de la Comunitat Valenciana nombroses propostes dins la seua programació de la televisió, la ràdio i el web.

Com cada any À Punt prepara un programa Especial Nou d’Octubre que començarà a les 9:00 hores amb la retransmissió dels actes institucionals des del Palau de la Generalitat i el lliurament de les altes distincions de la Generalitat. El programa el presentaran Marta Ventura i Mathies Muñoz que, a més, aprofitaran la fita per a estrenar i mostrar als espectadors el plató del seu nou magazín A la Ventura que comença als matins a partir del 13 d’octubre.

La retransmissió continuarà amb diferents punts de directe als peus de l’Ajuntament de València amb la baixada de la Reial Senyera des del balcó del consistori municipal i la Processó Cívica pel centre de la ciutat.

Durant el programa Especial Nou d’Octubre hi haurà connexions amb Castelló, Alacant, Borriana, Xàtiva i Gandia per a conéixer com se celebra este dia de cap a cap de la Comunitat Valenciana.

No hi faltaran col·laboradors com Chus Lacort i José Molins, amb Adrià Revert, que farà la previsió d'oratge per a este festiu i el pont.

De vesprada, a partir de les 18:00 hores À Punt oferirà un programa especial informatiu i recupera el documental Ser la frontera sud. Aquest treball audiovisual presenta un mosaic d'entrevistes a persones de diversos pobles del migjorn valencià amb l'objectiu de radiografiar les diferents maneres de veure i sentir el fet de "ser valencià".

Conte d’octubre, la radioficció elegida per a estrenar el Nou d’Octubre

D’altra banda, la ràdio d’À Punt seguirà l’actualitat per streaming dins el programa Podríem fer-ho millor de 9:00 a 13:00 hores.

De vesprada, a les 15:00 hores, és l’esperada estrena en les ones de la radioficció Conte d’Octubre de l'autor i director Manuel Valls. Marta Chiner, Juan Carlos Garés, Pilar Martínez, Darío Torrent, Eva Bau, Daniel González i Eva Andrés són els actors i actrius valencians que donen vida a la trama.

Conte d'octubre, radioficció per À Punt
Conte d'octubre, radioficció per À Punt

Després de 20 anys de matrimoni, Laia i Jaume arriben a València per a vendre un pis familiar. Tots els grans esdeveniments que van marcar les vides de Laia i Jaume van succeir a l'octubre. La nit del 8 al 9 d'octubre de 2001 Jaume i Laia van començar la seua relació. A l'octubre de 2012 Laia va aconseguir la seua plaça com a professora a Barcelona. A l'octubre de 2014 Jaume es va convertir en funcionari al Masnou, i uns dies més tard també a l'octubre, va nàixer la seua filla, Carla.

Fa dos octubres el matrimoni va travessar una crisi important, i després de donar-se una nova oportunitat, el 8 d'octubre de 2021 en el transcurs d'aquesta història la relació entre Laia i Jaume potser arribe a la seua fi.

Una sorpresa que emocionarà l’audiència

 À Punt llançarà una sorpresa molt especial per a omplir de goig la festa dels valencians i valencianes. L’estrena està prevista el divendres 8 d’octubre dins el magazín Bona vesprada. Mentrestant la televisió, la ràdio i les xarxes d’À Punt Mèdia han encetat les pistes del que, de segur, arribarà al cor dels que senten l’amor per la nostra terra.

També et pot interessar

stats