El CE Castelló i el CE Eldenc lluiten pel lideratge en la televisió d’À Punt

L'estadi Castàlia viurà aquest diumenge, a les 18 h, el gran duel entre dos candidats a l’ascens a Segona. La radiotelevisió pública valenciana també retransmetrà diumenge, a les 11:00 h, l’última etapa de la Mediterranean Epic

Dissabte a les 11:40 h s’oferirà un resum extens del trail de la Granadella i de vesprada, el programa Va de bo, a les 17:30 h, el duel entre els equips de Barxeta i Castelló de la Lliga CaixaBank de Raspall

Foto: CD Castelló
Foto: CD Castelló / Departament de Comunicació

L’estadi Castàlia, diumenge a les 18:00 h. Eixe és el lloc, el dia i l’hora d’una cita marcada en roig pels seguidors del CE Castelló i del CE Eldenc, els autèntics dominadors del grup II de Primera RFEF.

Només quatre punts separen l’equip d’Elda, líder ferm de la categoria, dels orelluts, segons en la classificació. Els d’Albert Rudé veuen en el duel la gran oportunitat d’imposar-se i, amb l’ajuda de la seua afició, tractar de retallar la diferència a només un punt. 

Foto: CD Eldennc
Foto: CD Eldennc

Per la seua banda, l’equip que dirigeix Fernando Estévez viatjarà al Castàlia amb la intenció clara de donar un colp d’efecte en forma de victòria que els permeta augmentar la distància respecte d’un rival per l’ascens directe a Segona. La narració d’aquest enfrontament correrà a càrrec de Raül Pina a qui acompanyarà en els comentaris tot un expert com Javier Subirats.

La Granadella Trail córrer en un paratge idíl·lic

A més, dissabte a les 11:40 h, La finestra esportiva de la televisió d’À Punt oferirà un resum extens de la Granadella Trail, una carrera de muntanya organitzada pel club d'atletisme Llebeig de Xàbia i que enguany celebra la desena edició. Ximo Tamarit serà l’encarregat de transmetre la prova amb l’ajuda d’Edu Vallés, director de la carrera, i Raül Bover, membre del CA Llebeig.

Foto: Granadella trail.fotonad.com
Foto: Granadella trail.fotonad.com

La Lliga CaixaBank de raspall en ‘Va de bo’

També dissabte, a partir de les 17:30 h, la pilota serà protagonista en el programa Va de bo. Des del trinquet de Bellreguard À Punt oferirà la segona partida de la penúltima jornada de la fase regular de la Lliga CaixaBank de raspall. S’enfronten els equips de Barxeta, format per Vicent, Seve i Jose, i el trio de Castelló amb Marrahí, Raúl i Marc.

Foto: Mediterranean Epic
Foto: Mediterranean Epic

El desenllaç de la Mediterranean Epic per ‘La finestra esportiva’

Diumenge, des de les 11:00 hores, el programa La finestra esportiva es trasllada a Orpesa per a emetre la quarta i última etapa de la Mediterranean Epic, una de les carreres més importants del calendari mundial de bicicletes de muntanya. La narració serà de Dani Hermosilla i els comentaris de Rafa Villalba, tot un especialista de la modalitat.

També et pot interessar

stats