El càsting de 'Duel de veus' arriba a València

La segona edició de ‘Duel de Veus’, el talent show d'À Punt Mèdia, està en marxa. València ha acollit el segon càsting, en el qual hem pogut conéixer més de 700 aspirants amb molt d’art de totes les edats, estils i registres.

Demostra la teua passió per la música i forma part del programa. Tan sols necessites ganes de passar-ho bé i de convertir-te en el nou fenomen musical de la Comunitat Valenciana. Telefona ara al 627044468.

Més de 700 persones s'han presentat al càsting a València
Més de 700 persones s'han presentat al càsting a València / Departament de Comunicació
22 de març 2022 - 13:48

Des que es va fer pública la primera convocatòria, la redacció ha rebut més de 700 telefonades de persones que volen demostrar en el programa que són la millor veu de la Comunitat Valenciana. Després d'un procés de selecció previ, més de 160 persones han passat pels micròfons d'unes audicions molt exigents en les quals han hagut de demostrar que mereixen formar part de la segona edició del programa. Duel de veus és un talent show d'À Punt Mèdia Televisió, produït per Europroducciones (Veralia), Illusionmedia Televisió i PT Mèdia.

Cada aspirant ha hagut de demostrar no solament tindre una bona veu, sinó també la possibilitat d'encaixar en diferents registres, facilitat en l'escenari i davant la càmera i moltes ganes de formar part d'un talent en què les actuacions individuals i també les grupals seran decisives.

En aquesta segona convocatòria del càsting, la presentadora de Duel de veus, Àlex Blanquer ha volgut conéixer els aspirants, vivint amb totes elles i ells l'emoció de les audicions, així com els nervis d'aquest procés de selecció musical. La veu, la interpretació i la posada en escena han sigut fonamentals en la tria dels concursants. Tots ells han demostrat un nivell altíssim, la qual cosa farà de Duel de veus l'espectacle musical de la temporada.

La presentadora de Duel de veus, Àlex Blanquer ha volgut conéixer els aspirants
La presentadora de Duel de veus, Àlex Blanquer ha volgut conéixer els aspirants

Un altre dels protagonistes ha sigut Víctor Lucas, nou preparador vocal del programa. Actor, cantant i director musical, actualment ha composat la música original i les cançons del musical Es una lata el trabajar, interpretat per Gisela i Naím Thomas entre altres artistes. En el concurs, que arranca en unes setmanes, serà qui ajude els concursants a traure el millor d'ells mateixos, a interpretar, a trobar el seu registre i a desenvolupar tot el seu potencial.

Vols participar en ‘Duel de veus’?

El càsting de Duel de veus continua obert! Cada gala tindrem un aspirant nou, per la qual cosa la selecció continua viva gala darrere de gala.

Demostra la teua passió per la música i forma part del programa. Tan sols necessites ganes de passar-ho bé i de convertir-te en el nou fenomen musical de la Comunitat Valenciana. Telefona ara al 627044468.

També et pot interessar

stats