La casa de Màxim Huerta s'ompli de música amb la visita de José Manuel Casañ i Samantha

El vocalista de Seguridad Social i la cantant valenciana amb més projecció seran els pròxims convidats de ‘La vida al Màxim’ el dissabte 17 de juny a les 22:00 hores.

Les confidències de José Manuel Casañ, líder del grup Seguridad Social, i de la cantant Samantha Gilabert, que prepara un nou treball musical en La Vida al Màxim
Les confidències de José Manuel Casañ, líder del grup Seguridad Social, i de la cantant Samantha Gilabert, que prepara un nou treball musical en La Vida al Màxim / Jose San Joaquin Deusa
15 de juny 2023 - 10:42

La vida al Màxim acollirà en la seua particular festa de dissabte 17 de juny, a les 22:00 hores, les confidències de José Manuel Casañ, líder del grup Seguridad Social, i de la cantant Samantha Gilabert, que prepara un nou treball musical.

Seguridad Social, el mític grup valencià dels 80, celebra 40 anys sobre els escenaris. Coincidint amb aquest aniversari, el seu vocalista José Manuel Casañ, natural de Benetússer, parlarà amb Màxim Huerta sobre la seua trajectòria vital i professional. Un recorregut pels orígens d'aquest experiment musical mescla de rock anglosaxó i ritmes llatins, amb èxits com “Chiquilla”, que van marcar una generació i quatre dècades després continuen omplint recintes.

José Manuel Casañ, natural de Benetússer, parlarà amb Màxim Huerta sobre la seua trajectòria vital i professional.
José Manuel Casañ, natural de Benetússer, parlarà amb Màxim Huerta sobre la seua trajectòria vital i professional. / Jose San Joaquin Deusa

L'alacantina Samantha, ex OT 2020 i jurat de Duel de veus, el talent show musical d'À Punt, completa el duo de convidats del quart programa. A més de parlar-nos del seu projecte musical que veurà la llum aquest mateix estiu, la cantant de Beniarrés li obrirà el seu cor a Màxim en conversar sobre la capacitat de superació que ha demostrat enfront de les seues deficiències auditives i del creixement personal desenvolupat des dels inicis, com la vocalista del grup Cactus, fins a convertir-se en una de les veus valencianes amb més projecció nacional i internacional.

L'alacantina Samantha, ex OT 2020 i jurat de Duel de veus, el talent show musical d'À Punt, completa el duo de convidats del quart programa.
L'alacantina Samantha, ex OT 2020 i jurat de Duel de veus, el talent show musical d'À Punt, completa el duo de convidats del quart programa. / Jose San Joaquin Deusa

La vida al Máxim és un original programa d'entrevistes produït en col·laboració amb València Imagina Televisió, on els espectadors d'À Punt tenen l'oportunitat de conéixer en profunditat els personatges més interessants de l'actualitat televisiva, musical i artística nacional i valenciana de la mà del periodista i escriptor Máxim Huerta.

També et pot interessar

stats