"Carnestoltes Babys", la nova cançó de Dj Butoni

Amb motiu d’aquesta celebració, la fereta de la Colla d’À Punt paròdia l’èxit d’Aitana Las babys per a fer disfrutar a les xiquetes i xiquets

Aquest dissabte 10 de febrer, DJ Butoni actuarà al Poble Nou de Benitatxell i estan convidats tots els menuts de casa

‘Carnestoltes Babys’, la nova cançó de Dj Butoni
‘Carnestoltes Babys’, la nova cançó de Dj Butoni

La fereta més gamberra ix del cau una vegada més per a aprofitar que arriben les festes més divertides i llançar una nova cançó, que de segur que es convertirà en el tema preferit de les celebracions de carnestoltes. La cançó es diu "Carnestoltes babys" i paròdia l’èxit d’Aitana Las Babys.

Amb "Carnestoltes Babys", Butoni reivindica que «la vida és un carnaval» i cal celebrar i disfrutar. Per això, convida tots i totes a ballar i disfressar-se sense preocupar-se per les aparences. Perquè, com ell canta, «ser u mateix i autèntic mola».

Aquesta cançó se suma a les altres versions que ja coneixeu de DJ Butoni, i arriba després d’"Un Nadal amb tu", que adapta la nadala "All I want for Christmas is you", de Mariah Carey i que la nostra fereta va interpretar amb Daniela Llobell i Tiger Nuts, finalistes de la primera edició de FesTalent.

En cada tema, Dj Butoni posa el seu estil, bandarra i provocador, que a tots i totes enamora, com només ell pot fer. En Carnestoltes, també trobem aquesta empremta que de segur que es converteix en part fonamental de les celebracions de carnestoltes del 2024.

Concert de Dj Butoni al Poble Nou de Benitatxell

Dj Butoni estrenarà "Carnestoltes Babys" en directe aquest dissabte al Poble Nou de Benitatxell, on actuarà durant les festes de carnestoltes d’aquest poble de la Marina Alta.

A partir de les 16:30 h, arrancarà una cercavila de disfresses que eixirà des de la plaça del Mercat, acompanyada de la bandeta de l'Escola de Música, i recorrerà els carrers fins a la plaça de les Pesqueres. Ací començarà, a les 17:30 h, el concert de Dj Butoni, on els assistents podran ballar al ritme dels seus èxits més festers i animats. L’acompanyaran Quarantamaula i Dragolina, les millors ballarines del cau. I encara no sabem si aniran disfressats o no a aquesta gran festa que inicia la gira de concerts i festes del 2024.

El concert de Dj Butoni amenitzarà una festa on també hi haurà els jocs, tallers i regals habituals de La Colla i l’oportunitat d’apuntar-t’hi i emportar-te directament el carnet, que t'obri un món d'avantatges exclusius.

També et pot interessar

stats