El capítol final d'‘El paradís de les senyores’ aconsegueix 95.000 espectadors

L’exitosa sèrie tornarà amb nous capítols després de Nadal.

El paradís de les senyores
El paradís de les senyores

À Punt va congregar ahir 95.000 espectadors (7.2% de quota de share) durant l’emissió del capítol final de la segona temporada de la sèrie revelació El paradís de les senyores. La xifra coincideix amb la que es va estrenar el 9 d’octubre, que va sumar 100.000 espectadors (7.1% share), i que presagiava bons auguris per a la sèrie que havia de substituir L’Alqueria Blanca en la franja de daytime de vesprada.

La fidelitat dels espectadors ha convertit El paradís de les senyores en una cita ineludible, i ha convocat davant els televisors cada vesprada més de 51.000 espectadors de mitjana i un 4.1% de mitjana de la sèrie durant dos mesos. El rècord de temporada, el va aconseguir l’11 d’octubre tocant el 7.7% de share. La sèrie tornarà cada vesprada a la televisió pública valenciana després del Nadal amb nous capítols.

À Punt va estrenar la sèrie en exclusiva a tot Espanya. L’èxit de la sèrie ha fet que altres cadenes autonòmiques de FORTA s’interessen per ella. Es tracta d’un producte d’altíssima qualitat de la televisió pública italiana RAI on ha sigut un fenomen. La sèrie conta la història de la jove Teresa que deixa el poble fugint d’un matrimoni acordat per la seua família i que, en arribar a la gran ciutat, Milà, comença a treballar en un grans magatzems de roba per a senyores.

El doblatge de la sèrie, peça fonamental en l’acollida entre els espectadors dels productes d’aliena, ha sigut obra dels estudis Somagiq de l’Alcúdia i hi han participat més de 50 actors professionals del doblatge, entre els quals trobem els noms de Greta Ruiz Ybarra, Enric Puig, Carles Teruel o Silvia Cabrera que han posat la veu a un nodrit grup de protagonistes. Tots ells han fet possible este treball, que per tractar-se d’una sèrie molt coral, ha sigut realment exigent.

La sèrie ha tingut una acollida creixent des que es va estrenar, amb una espectacular fidelitat entre l’audiència de Castelló, on segons dades de Kantar Media la sèrie va fer un 20.5% de share en l'últim capítol. Cal destacar que durant l’emissió d’ahir, À Punt va aconseguir superar cadenes com ara Cuatro i La Sexta, i en el punt àlgid del desenllaç de la trama principal va aconseguir reunir 103.000 espectadors (8.3% share) i es va apropar quasi a l’empat tècnic amb La 1 i Antena 3.

Els espectadors també poden gaudir de la popular sèrie d’època italiana en el web, on poden veure-la a la carta. En el web d’À Punt les xifres també són rellevants. La sèrie ha tingut vora 30.000 reproduccions, amb una important fidelitat de consum per damunt dels 30 minuts en cada visualització d’eixos clips. Per dispositius, l’audiència online de la sèrie ha sigut en un 50% pel mòbil, un 30% en l'ordinador i un 20% en la tauleta. Fonamentalment, la procedència d’eixa audiència és el territori espanyol, però cal destacar també visites de França, Alemanya, Anglaterra o Irlanda.

La xifra aconseguida per El paradís de les senyores es va vore acompanyada pel destacat seguiment que també va aconseguir el programa d’actualitat i reportatges À Punt directe que ahir presentaren Sònia Fernández, Carolina Ferre i Joan López. El programa d’ahir va atraure 76.000 espectadors (5.8% share), i va ser durant una bona part del programa la tercera opció per als espectadors en l’àmbit autonòmic valencià que al voltant de les 18:25 h va arribar als 111.700 espectadors aproximadament.

També et pot interessar