Cantem i ballem al ritme dels 80 en la tercera gala de ‘Duel de veus’, “la batalla final”

Pop, rock, balades… el programa està dedicat a la música dels anys 80, passant per tots els estils. Els deu concursants continuen treballant per demostrar que són l’artista total que es busca en “la batalla final”. Qui serà el guanyador o guanyadora aquesta setmana?

Dimarts és la nit de 'Duel de Veus'
Dimarts és la nit de 'Duel de Veus' / ©Miguel Lorenzo
02 de gener 2023 - 15:54

L’escenari de Duel de veus ‘la batalla final’ s'ompli de colors estridents, brillantor i moviments impossibles amb la moguda dels 80. Un homenatge a una de les èpoques daurades de la música en què Alaska y Dinarama, George Michael o Gloria Estefan, entre molts altres, es convertien en banda sonora a tot arreu.

Una gala on els deu concursants continuen lluitant per demostrar que són l’artista més complet: cinc de l’equip taronja i cinc de l’equip blau capitanejats per Pere Aznar i Samantha. Domingo (València), Mayo (Rossell, el Baix Maestrat), Lau Sánchez (Elda, el Vinalopó Mitjà), Andrea Carreres (Crevillent, el Baix Vinalopó) i Lucía (Vilamarxant, el Camp de Túria) formen l’equip blau. Pere Aznar defén l’equip taronja amb Dayan (Castelló de la Plana), José de la Vega (Alacant), José Antonio (Puçol, l’Horta Nord), Ilu Pérez (Petrer, el Vinalopó Mitjà) i María La Caria (argentina que viu a València). Tots dos preparen els seus equips per a aconseguir la victòria, hi podran optar a un comodí per canviar la seua elecció de concursant, entre altres novetats.

Arkano al jurat de 'Duel de Veus'
Arkano al jurat de 'Duel de Veus' / ©Miguel Lorenzo

L’escenari ja està preparat per a les actuacions individuals, els duels corals i el duel final que, amb actuacions dels huitanta, ens faran ballar i cantar. Música que es converteix en protagonista en una gala conduïda per Àlex Blanquer.

La moguda dels 80 i un jurat amb molt de ritme

Gisela, Sole Giménez i Arkano són el jurat que decideixen gala rere gala qui són els millors. Mayo va guanyar la primera gala i Lau Sánchez es va convertir en guanyadora de la segona. Qui serà el vencedor o vencedora de la tercera?

En aquesta edició especial, el guanyador o guanyadora s'emportarà 7.000 euros de premi, però, a més, hi ha premi per a l'equip guanyador que gala rere de gala suma punts per cada actuació individual, actuació coral (duo o trio) duel final i valoració per part del jurat i capitans.

Duel de Veus és un talent show d'À Punt Televisió Valenciana produït per Illusionmedia TV, Europroducciones i PT Media.

També et pot interessar

stats