El campionat d’Europa de Cross per Clubs en la televisió d’À Punt

L’elit del cross europeu es dona cita aquest diumenge a Orpesa amb les càmeres de la televisió pública com a testimoni d’excepció. El programa ‘La finestra esportiva’ retransmetrà les principals proves d’una cita que compta amb la participació del més alt nivell

Foto: Premsa Cross Orpesa
Foto: Premsa Cross Orpesa / Sergio Martins
03 de febrer 2023 - 12:34

Huit anys després torna a disputar-se a Espanya un campionat internacional de camp a través i ho fa a Orpesa, a la Plana Alta. Asfalt, herba i arena de platja seran els tres terrenys que conformaran el traçat de les cinc proves previstes. La zona nord de la platja verda és l’escenari d’aquesta competició exigent i atractiva que retransmetrà en directe la televisió d’À Punt.

Cent equips de 25 països i un total de 450 atletes participants

El programa La finestra esportiva s’obrirà des de les 11:00 h i fins una mica abans de les 14:00 h per a retransmetre les principals carreres previstes per al matí de diumenge. A les 11:10 h arrancarà la prova de categoria absoluta femenina en què participa un centenar d’atletes representants dels 25 clubs inscrits. A les 12:05 h serà el torn de la carrera de categoria absoluta masculina que congregarà un total de 30 equips i 120 atletes. Una altra de les proves més atractives de la cita serà la disputa del relleu mixt on el C.A. Platges de Castelló defendrà el títol de campió continental.

Cross dones Orpesa
Cross dones Orpesa / Sergio Martins

Una 5 K oberta als atletes populars

L’edició d’enguany comptarà, a més, amb la disputa d’una prova 5 K oberta a corredors i corredores populars i que també formarà part de la retransmissió de la radiotelevisió pública valenciana.

La narració de les proves correran a càrrec de Ximo Tamarit que estarà acompanyat per dos comentaristes d’excepció, les atletes del C.A. Platges de Castelló, Marta Pla i Yurena Hueso.

A més, la proposta esportiva de la televisió d’À Punt es completa este cap de setmana amb el programa Va de bo.

Dissabte, a partir de les 17:30 h i des del Trinquet de Pelai, es retransmet la segona partida de la 4.ª jornada de la XXXII Lliga CaixaBank d'escala i corda. S’enfronten els equips d'Almussafes (De la Vega, Tomás II i Bueno) contra el Vila-real SME (Salvador, Natxo i Guillermo).

À Punt continua apostant per donar suport i donar visibilitat a aquells esdeveniments esportius de rellevància que es disputen a casa nostra amb protagonisme i marcat accent valencià.

També et pot interessar

stats