La campanya rodant ‘À Punt, la veu de tots’ estarà divendres a Monfort i dissabte a Borriol

El vehicle amb la imatge corporativa d’À Punt que visita ciutats i pobles de la Comunitat Valenciana ofereix animació, concursos i obsequis

Adrià Romero és l'animador de la campanya rodant d'À Punt
Adrià Romero és l'animador de la campanya rodant d'À Punt / Departament de Comunicació
16 de desembre 2021 - 13:15

La campanya À Punt, la veu de tots es presenta aquest divendres a Monfort, al Vinalopó Mitjà. El vehicle amb la imatge corporativa de la radiotelevisió pública estarà, a partir de les 17:00 hores a la plaça de la Glorieta. Dissabte l’equip que encapçala el presentador Adrià Romero viatjarà fins a Borriol, a la Plana Alta.

Aquesta campanya va començar el 9 d’octubre amb un videoclip, on la cantant de Beniarrés, Samantha Gilabert fa un duet amb el desaparegut Nino Bravo de la cançó “Mi tierra” del mític artista d’Aielo de Malferit. El videoclip ha sigut un èxit, s’ha fet viral en xarxes i té més de 210.000 visualitzacions en YouTube.

         La segona part d’aquesta promoció d’A Punt, la veu de tots continua aquesta setmana a Monfort i Borriol amb l’arribada del vehicle amb la imatge corporativa d’À Punt amb animació la qual mostra els missatges de la campanya, reparteix regals, fa concursos amb els veïns i veïnes per a recordar-los que aquesta és la radiotelevisió de totes i tots els valencians.

À Punt vol ser la veu de tots i totes, el mitjà referent per a arribar a tots els llocs del nostre territori, per a identificar-nos de manera col·lectiva com a poble i reivindicar les nostres riqueses culturals.

També et pot interessar

stats