La campanya rodant “À Punt, la veu de tots” arriba aquest divendres a Ontinyent

El vehicle amb la imatge corporativa d’À Punt que visita ciutats i pobles de la Comunitat Valenciana ofereix animació, concursos i obsequis

La segona part d’aquesta promoció d’“A Punt, la veu de tots” continua aquesta setmana a Ontinyent
La segona part d’aquesta promoció d’“A Punt, la veu de tots” continua aquesta setmana a Ontinyent / Departament de Comunicació
18 de novembre 2021 - 09:51

La campanya “À Punt, la veu de tots” es presenta aquest divendres a Ontinyent. El vehicle amb la imatge corporativa de la radiotelevisió pública estarà, a partir de les 17:00 i fins a les 19:30 hores a l’avinguda d’Albaida 34, d’Ontinyent. El concurs perquè participe la ciutadania està previst de 17:30 a 18:30 hores.

Aquesta campanya va començar el 9 d’octubre amb un videoclip, en què la cantant de Beniarrés, Samantha Gilabert, fa un duet amb el mític artista d’Aielo de Malferit, Nino Bravo, de la cançó “Mi tierra”. El videoclip ha sigut un èxit, s’ha fet viral en xarxes i té més de 210.000 visualitzacions en YouTube.

         La segona part d’aquesta promoció d’“A Punt, la veu de tots” continua aquesta setmana a Ontinyent amb l’arribada del vehicle amb la imatge corporativa d’À Punt amb una animació que mostra els missatges la campanya. Es repartiran regals i es faran concursos amb els veïns i veïnes per a recordar-los que aquesta és la radiotelevisió de totes i tots els valencians.

À Punt vol ser la veu de tots i totes, el mitjà referent per a arribar a tots els llocs del nostre territori, per a identificar-nos de manera col·lectiva com a poble i reivindicar les nostres riqueses culturals.

També et pot interessar

stats