Busca’t en l’Ofrena en À Punt

La televisió emetrà íntegrament l’acte i també el web, que permetrà la descàrrega en segments d’una hora

Falles 2019
Falles 2019

L’Ofrena es podrà seguir enguany des d’À Punt d’una manera especial. A més de la retransmissió íntegra per televisió de l’acte en directe, un dels més emotius de l’agenda fallera, l’espai públic de comunicació penjarà en el web l’Ofrena en segments d’una hora de les dues jornades. Amb aquesta decisió es pretén facilitar que els valencians i les valencianes que així ho desitgen puguen trobar-se dins d’un acte tan multitudinari, i descarregar-se des del web d’À Punt el moment de la seua Ofrena de Flors a la Mare de Déu dels Desemparats.

À Punt retransmetrà íntegrament l’Ofrena de Flors a la ciutat de València durant el diumenge 17 i el dilluns 18, a partir de les 15:30 hores. La retransmissió serà en HD per primera vegada. L’acte estarà comentat per Clara Castelló i Mathies Muñoz. À Punt fa un gran desplegament tècnic i humà. Inclourà entrevistes en directe, connexions amb els i les protagonistes i amb representants de la festa.

À Punt Mèdia treballa cada dia per estar prop de les tradicions i de les festes populars valencianes en general i del món de les Falles i de la Magdalena de Castelló durant el mes de març. Totes les emissions d'À Punt Mèdia es poden seguir i trobar en l’enllaç següent i en les aplicacions mòbils i d’Smart TV.

També et pot interessar

stats