'Atrapa’m si pots' tindrà com a concursants els herois de la Covid-19

Dissabte a la nit comencen els programes especials amb un homenatge als sanitaris

'Atrapa’m si pots' tindrà com a concursants els herois de la Covid-19
'Atrapa’m si pots' tindrà com a concursants els herois de la Covid-19

El programa Atrapa’m si pots, ha arribat a tindre durant el confinament una quota de pantalla del 7,8% amb més de 123.000 espectadors de mitjana i una fidelitat per damunt del 70%. I per a celebrar-ho este dissabte per la nit tindrà com a concursants uns convidats molts especials: els sanitaris que lluiten contra la Covid- 19.

Per la impossibilitat d’avançar en les gravacions al plató del programa, ha sigut necessari repetir continguts per a mantindre l’entreteniment i el somriure dels valencians durant el temps a casa. Però per fi, tornen les gravacions al plató. Atrapa’m si pots, presentat l’humorista Eugeni Alemany cada migdia de dilluns a diumenge després d’À Punt Notícies, manté la fidelitat dels espectadors durant l’estat d’alarma.

Huit programes especials com a homenatge amb un pot solidari

Per tot això, i com agraïment als espectadors, Atrapa’m si pots prepara cinc programes especials que s’emetran en prime time (21:45 h) els dissabtes a la nit i tres que es reserven per a necessitats de la cadena.

El primer programa especial serà aquest dissabte 30 de maig i vol ser un homenatge a tots els treballadors de la sanitat pública per l'esforç i la dedicació d'aquest col·lectiu en la lluita contra la Covid-19. Els membres dels cossos de sanitaris que participen en Atrapa'm si pots jugaran per un pot solidari de 1.000 € que el guanyador o guanyadora destinarà a una ONG o organització benèfica de la seua elecció.

Els concursants són: una infermera de l'UCI (ha estat en primera línia en aquesta pandèmia), un zelador, un auxiliar d'infermeria, una infermera, una fisioterapeuta i un infermer. Qui guanyarà el pot d’aquest primer Atrapa’m si pots especial?

Els treballadors dels definits com a serveis essencials també han tingut un protagonisme especial per la seua faena durant la pandèmia. Ells són els homenatjats del segon programa especial d’Atrapa’m si pots, que s’emetrà el dissabte 6 de juny.

Hi participen un policia local a Ontinyent originari d'Agullent, un policia local de Beniarrés destinat a Godella, una caixera de supermercat d'Ontinyent, una costurera de Teulada, que col·laboradora amb la Creu Roja i que ha elaborat mascaretes de forma solidària, i un bomber d'Ares del Maestrat. El guanyador d’este programa també destinarà el premi especial de 1.000 € a una ONG de la seua elecció.

Especial segon aniversari d’À Punt

L’especial de l’Atrapa’m si pots següent s’emetrà el dimecres 10 de juny dins d’una programació especial que es prepara en À Punt Mèdia amb motiu del segon aniversari de les emissions. En aquesta ocasió, hi participaran com a concursants la reportera de No tenim trellat i À Punt Directe, Berta Báidez; l’actriu i presentadora de Cantant al cotxe, Carmen Juan; la reportera Álex Blanquer (À Punt Directe), el divulgador científic Arcadi Garcia (Celebrity Shool), Lluís Cascant (TàP Zàping) i Lluís Obiols de l’equip de meteoròlegs de l’À Punt Oratge. À Punt Oratge També concursaran per un pot solidari de 1.000 €.

S’esperen divertides sorpreses en els programes especials següents, que retran homenatge al món de la cultura i de l’espectacle que també ha patit durant l’aturada d’activitat professional causada per la pandèmia. Hi participaran actors i actrius valencians de renom, monologuistes, cantants, músics, artistes i representants de la cultura valenciana.

Els dos programes restants tindran com a concursants veïns de pobles que mantenen, dins les seues tradicions inversemblants, alguna rivalitat no resolta entre si. Una curiositat que farà més divertit encara el programa concurs estrela de la televisió d’À Punt.

També et pot interessar

stats