‘Atrapa’m si pots’ s’uneix a la festa dels Festival d’Eurovisió amb un programa especial per al dissabte 13 de maig

Els concursants seran els cantants Micky i Daniel Diges, que participaren en aquest certamen el 1977 i 2010, la periodista i escriptora Valeria Vegas i la humorista Saray Cerro.

Daniel Diges serà un dels artistes convidats al concurs
Daniel Diges serà un dels artistes convidats al concurs / Jose San Joaquin Deusa
11 de maig 2023 - 11:51

El concurs Atrapa’m si pots, presentat per Òscar Tramoyeres i produït per València Imagina TV, s’uneix dissabte que ve, dia 13 de maig, a la festa del Festival d’Eurovisió amb una edició especial que s’emetrà en la televisió d’À Punt a les 15:45 hores.

Un programa especial per al dissabte 13 de maig
Un programa especial per al dissabte 13 de maig / Jose San Joaquin Deusa

Amb una durada extraordinària de 85 minuts, el programa tindrà quatre concursants d’excepció. En primer lloc, Miguel Ángel Carreño, Micky, que va representar Espanya en el Festival d’Eurovisió de 1977 amb el tema “Enséñame a cantar”. També estarà amb nosaltres Daniel Diges, que va participar en l’edició de 2010 amb la cançó “Algo pequeñito”. Completen l’equip de concursants dos reconegudes eurofans: la periodista i escriptora Valeria Vegas i la humorista Saray Cerro, col·laboradora habitual de diversos programes de la ràdio i la televisió d’À Punt.

Micky va representar a Espanya en Eurovisió el 1977
Micky va representar a Espanya en Eurovisió el 1977 / Jose San Joaquin Deusa

 Al llarg del programa disfrutarem de les actuacions de Micky, que ens recordarà el ja clàssic “Enséñame a cantar”, i de Daniel Diges, que estrenarà per als espectadors del programa una nova i espectacular versió del tema “Algo pequeñito”. Un nombrós i entregat grup d’eurofans ens ha acompanyat durant la gravació d’un programa temàtic en què els concursants han hagut de demostrar els seus coneixements sobre el Festival d’Eurovisió.

 Recordem que el 1972 l’alacantí Jaime Morey va participar en aquest certamen amb el tema “Amanecer” i que hem hagut d’esperar més de mig segle perquè una altra solista valenciana, la il·licitana Blanca Paloma, represente a Espanya en el festival de la cançó més important d’Europa. El programa Atrapa’m si pots s’adhereix a les innombrables mostres d’estima i de suport que ha rebut la nostra paisana i li desitja sort en la seua aventura eurovisiva.

També et pot interessar

stats