Atrapa’m si pots’ estrena temporada de Nadal en un nou decorat

El concurs de la televisió d’À Punt canvia d'escenografia després de quatre anys

Atrapa'm si pots estrena decorat per Nadal
Atrapa'm si pots estrena decorat per Nadal / Jose San Joaquin Deusa
12 de desembre 2022 - 14:17

El concurs de preguntes Atrapa’m si pots, presentat per l’humorista Òscar Tramoyeres, i produït per València Imagina Televisió (The Mediapro Studio), estrena temporada de Nadal en la televisió d’À Punt, la televisió pública valenciana, amb un nou decorat.

El nou plató estrena escenografia
El nou plató estrena escenografia / Jose San Joaquin Deusa

El nou plató, de 194 m2, és el primer canvi d’escenografia que fa el programa en els seus quatre anys i mig d’història en la televisió d’À Punt. El nou decorat continuarà tenint la possibilitat de rebre públic i actuacions musicals en els programes especials. A més de l’anterior, el canvi permetrà més versatilitat en el joc de llums i de colors tant per a l’edició diària com per als especials temàtics. Aquesta renovació estètica ve acompanyada d’una nova sintonia, també el primer canvi de la seua història, i una nova imatge gràfica més moderna.

El programa també estrena sintonia
El programa també estrena sintonia

El concurs, amb més de 800 capítols diaris emesos, i en emissió des del 2018, està en el seu millor moment. Les dades d’audiència d’esta temporada estan superant tots els rècords dels últims mesos. El 8 de novembre passat, el programa va registrar el seu màxim de temporada amb un 7,6% de share, l’entrega més vista des de juny del 2021. Així, Atrapa’m si pots continua consolidant-se com l’espai d’entreteniment més vist de les vesprades de la televisió d’À Punt. A més, el format de The Mediapro Studio és tot un èxit entre les televisions autonòmiques, amb un total d’onze edicions repartides pel territori espanyol.

També et pot interessar

stats