‘Atrapa’m si pots’ entregarà el premi econòmic més gran de la història d’À Punt Mèdia

Dilluns 5 d’abril s’emet un programa especial en prime time

‘Atrapa’m si pots’ entregarà el premi econòmic més gran de la història d’À Punt Mèdia
‘Atrapa’m si pots’ entregarà el premi econòmic més gran de la història d’À Punt Mèdia / Departament de Comunicació
03 d'abril 2021 - 11:14

El concurs Atrapa’m si pots canviarà el seu horari habitual de migdia el pròxim dilluns de Pasqua per a vestir-se de festa a partir de les 21:15 hores. L’equip que encapçala Eugeni Alemany presentarà un programa històric en prime time en el qual s’entregarà el pot més gran en la trajectòria del concurs i, així mateix, d’À Punt Mèdia: 48.400 €.

Un dels següents concursants serà l’afortunat o afortunada que rebrà el gran pot del concurs líder d’audiència d’À Punt: Clara de Bolbait, Lluís del Campello, Conxín de Benicarló, Nando de Palma de Gandia, José de València o Sergio, també de València.

Des que va començar el 2018, quan À Punt va iniciar les seues emissions, el concurs Atrapa’m si pots ha entregat el pot en altres quatre ocasions, però mai ha arribat a la quantia actual: 48.400 €.

De fet, amb eixos diners es podria fer la compra familiar durant 10 anys, regalar palmes blanques d’Elx a tot el poble de Benaguasil o convidar a paella a tot el poble d’Almenara, entre altres moltes idees que, de segur, ja pensen els concursants.

El programa Atrapa’m si pots, produït per València Imagina Televisió (vitv - The Mediapro Studio), està el mes d’abril de doble enhorabona, ja que d’ací a poc complirà el seu 500 aniversari. De segur que el seu divertit i polifacètic presentador Eugeni Alemany i la resta de l’equip preparen un dia molt especial per a celebrar-ho amb els espectadors, que de dilluns a diumenge han demostrat la seua fidelitat diària.

També et pot interessar

stats