'Atrapa'm si pots' entrega un pot de 28.400 €

Carolina Ferre, presentadora d'Atrapa'm si pots i Josep, amb el seu premi de 28.400€
Carolina Ferre, presentadora d''Atrapa'm si pots' i Josep, amb el seu premi de 28.400€
20 de desembre 2021 - 16:00

Atrapa'm si pots, el concurs de les vesprades de la televisió d'À Punt, presentat per Carolina Ferre, ha entregat hui dilluns el pot acumulat del programa, amb una quantitat de 28.400 euros. El guanyador té 43 anys, ha estudiat Enginyeria de Telecomunicacions i és natural d’Alzira. Ha guanyat el pot el primer dia de la setmana, amb la qual cosa ha de continuar concursant quatre dies més junts amb els altres participants que l’acompanyen.

Aquest és el cinqué premi que dona el concurs més veterà d’À Punt, ja que, fins ara, només quatre concursants havien aconseguit encertar totes les preguntes de la final, amb premis de 33.800 €, 15.000 €, 4.800 € i 48.400 € respectivament. Aquest últim va ser el pot més gran del programa i el premi més quantiós que s’ha donat en À Punt Mèdia.

Atrapa’m prepara els especials de Nadal

Cada dimarts la programació d’À Punt emetrà especials de l’Atrapa’m si pots i, així, el 28 de desembre, Dia dels Innocents, s’estrenarà en horari de màxima audiència una edició especial en la qual participaran com a concursants reconeguts presentadors de televisió de l’àmbit estatal i autonòmic. Per a les pròximes setmanes es faran altres especials en prime time, per exemple, un de dedicat als autors i grups musicals valencians.

Amb 636 capítols diaris, 171 de cap de setmana i 12 programes especials que s’han emés en horari de màxima audiència a la nit, Atrapa’m si pots és un dels programes representatius de la televisió d’À Punt. La primera emissió va ser l’11 de juny del 2018, un dia després de l’inici de les emissions regulars de la televisió pública valenciana i des d’aquell moment ja han passat pel plató més de 600 concursants. El programa Atrapa’m si pots és tot un èxit entre les televisions autonòmiques, amb un total de nou edicions repartides pel territori estatal. En À Punt ha connectat amb una audiència fidel i el concurs supera la mitjana diària d’audiència de la cadena.

També et pot interessar