‘Atrapa’m si pots’ emetrà un programa especial la vespra de Tots Sants

À Punt ha programat una terrorífica edició especial del concurs que donarà un premi de 1.000 € destinat a una entitat benèfica.  

El programa especial començarà a les 22 hores
El programa especial començarà a les 22 hores / Jose San Joaquin Deusa
28 d'octubre 2022 - 12:17

El pròxim dilluns 31 d’octubre, la vespra del Dia de Tots Sants, À Punt ha programat una terrorífica edició especial del concurs Atrapa’m si pots que donarà un premi de 1.000 € destinat a una entitat benèfica.  

Amb Òscar Tramoyeres passaran pels faristols del programa cinc concursants que ens posaran, literalment, els pèls de punta: l’actor i humorista Txabi Franquesa, un dels monologuistes més reconeguts del món de la televisió, habitual d’El club de la comedia i col·laborador de programes com Pecadores o Ilustres ignorantes; l’actriu Marta Belenguer, coneguda pel seu pas per les sèries La que se avecina, Camera café o Check-in hotel i La Vall, en Canal 9 i À Punt, respectivament.

Aquesta edició especial comptarà també amb la presència de la reportera Berta Báidez, un dels rostres més coneguts de la televisió valenciana que podem veure cada dia en Bona vesprada i un altre convidat serà Nacho Diago, actor i campió nacional de màgia, que ha alternat la seua faceta interpretativa en sèries com L’Alqueria Blanca o Amar en tiempos revueltos amb l’exercici de la màgia en programes com Nada x aquí o Magnífics. Completa el grup de concursants, Xavi Rico Apitxat, conegut TikTokker que fa els seus vídeos en valencià i que actualment és col·laborador del programa La Colla d’À Punt.

Una nit de Halloween molt valenciana i per això el programa comptarà amb la presència de la Fallera Calavera, la Bellea del Moc i la Reina de les Festes de Castelló, personatges de carn i ossos sorgits de l’univers del joc de cartes de la Fallera Calavera.

També hi participarà la companyia Disparatario, que ens presentarà la seua obra La Maria no té por. Aquesta producció forma part d’un projecte multidisciplinari de recuperació dels espanta criatures valencians com ara el Banyeta o l’Home del Sac, entre altres.  

En aquesta mateixa línia de reivindicació dels monstres autòctons, Dani Miquel interpretarà el tema “La bruixa Curruixa” junt amb les espanta criatures, protagonistes de la sèrie infantil El cau de les Feretes de La Colla: Dragolina, Tombatossals, Quarantamaula i Butoni.

El concurs Atrapa’m si pots, presentat per l’humorista Òscar Tramoyeres, i produït per València Imagina Televisió (The Mediapro Studio), estrena nova temporada de programes especials temàtics de prime time el pròxim dilluns 31 d'octubre a les 22:00 h dedicant un capítol a la nit més terrorífica de l’any: Halloween, o la nit d’ànimes.

Els convidats especials jugaran per un premi que anirà destinat a l’ONG que trie el concursant guanyador.  

També et pot interessar

stats