Atrapa’m si pots dedica un especial a la història del festival d’Eurovisió

El concurs s’emet aquest dissabte 14 de maig, a partir de les 15:30 hores, i inclou actuacions musicals, a més de la presència de concursants famosos

Dissabte posa a prova a l'Atrapa'm si pots el que saps del festival d'Eurovisió
Dissabte posa a prova a l'Atrapa'm si pots el que saps del festival d'Eurovisió / Jose San Joaquin Deusa
12 de maig 2022 - 12:12

Amb motiu de la celebració del festival d’Eurovisió 2022, que se celebra enguany a Torí, el concurs Atrapa’m si pots que presenta Carolina Ferre ha preparat una edició especial per a aquest dissabte a les 15:30 hores, amb una durada més llarga que el format diari que s’emet en un horari nou, a les 13:00 hores.

L’especial inclourà l’actuació del grup de música oriolà Varry Brava, finalista en el Benidorm Fest, i del cantant Daniel Civera. Com a concursants comptarà amb l’escriptora i activista Valeria Vegas, la cantant il·licitana Verònica Romero, la youtuber Figamon, David Civera mateix i l’influencer valencià Doctor Eurovisió.

Al llarg del concurs intervindran valencians destacats que van formar part del festival de la cançó, com ara Ony, membre del grup valencià D’Nash, que el 2007 va representar Espanya. També es recordarà la figura de Jaime Morey, el cantant alacantí que va anar a Eurovisió l’any 1972. L’humor, la competitivitat i la música compartiran protagonisme amb les cançons i els grups finalistes de la passada edició del Benidorm Fest –on es va elegir la representant espanyola– com ara Rigoberta Bandini, Tanxugueiras, Rayden, Xeinn i Gonzalo Hermida, a més de Varry Brava. La finalista alacantina Blanca Paloma animarà els seus companys des de la distància i Daniel Civera repassarà els seus èxits musicals i recordarà el seu pas per Eurovisió el 2001.

El premi anirà destinat a l’organització benèfica que trie el concursant que aconseguisca superar totes les fases i respondre correctament a preguntes relacionades amb la història del festival d’Eurovisió, que enguany compleix 66 anys. L’edició del 2022 se celebra a la localitat italiana de Torí i la final serà el dissabte dia 14. La representant d’Espanya Chanel competirà juntament amb 39 cantants més. L’edició diària del concurs presentat per Carolina Ferre, recentment estrenada amb nou horari a la una del migdia, ens reserva moltes sorpreses més per al mes de juny.

També et pot interessar

stats