‘Assumptes interns’ passa a ser un programa diari d’humor vinculat a l’actualitat i s’estrena ‘Cartes en joc’

Els dos programes arranquen hui dilluns 5 de novembre.

'Assumptes interns'
'Assumptes interns'

La televisió d’À Punt completa la seua programació de la tardor-hivern amb dues grans apostes: una d’humor i una altra sobre gastronomia. A partir de hui dilluns, dia 5 de novembre, el programa Assumptes interns es transforma en diari i canvia el format. Presentat també per Pere Aznar, Assumptes interns es converteix en un programa d’entreteniment vinculat a l’actualitat en clau d’humor.

El programa, que s’emetrà cada dia abans d’À Punt Notícies Nit, tindrà com a col·laboradors habituals l’actriu Maria Juan i l’humorista Carol Tomás. També inclourà entrevistes en cada edició i manté Les Trinis.

Assumptes interns és un programa d’À Punt des de l’inici de les emissions. Fins ara, el seu contingut tractava de com som els valencians en clau d’humor.

D’altra banda, À Punt també estrena hui dilluns Cartes en joc. El programa, un format d’èxit en altres cadenes autonòmiques com ara Telemadrid, TV3 o Euskal Telebista, està presentat pel cuiner de Xàtiva Jordi Garrido. En cada capítol, tres restaurants competeixen per a ser el millor de la seua especialitat, valorant l’espai, la cuina, el menjar, el servei i el preu.

El programa, que s’emetrà setmanalment cada dilluns a les 22:30 h, recorrerà tot el territori de la Comunitat Valenciana i farà competir restaurants d’una zona en cada capítol.

Tots els programes de la televisió d'À Punt Mèdia es poden veure en directe i en diferit a través del lloc web https://www.apuntmedia.es/

També et pot interessar

stats