Arriba l’estiu a À Punt amb ‘Xino xano’, ‘Vigilants de la platja’ i ‘L’Squad’

Aquest dijous comença la primera de les propostes de la televisió pública per al temps de vacances de la mà de Hu Zhao i les seues rutes.

El dilluns 10 de juliol s’estrena ‘Vigilants de la platja’, que ens acostarà cada dia les històries reals dels que treballen per la seguretat a les nostres costes

‘L’Squad’ ens anima des de les xarxes d’À Punt a anar de campament i als festivals valencians de música

La tercera temporada de Xino xano, comença aquest dijous, 29 de juny, a les 22:00 h.
La tercera temporada de Xino xano, comença aquest dijous, 29 de juny, a les 22:00 h. / Departament de Comunicació
28 de juny 2023 - 14:13

Un estiu més, Hu Zhao ha triat la Comunitat Valenciana com a destinació de les seues vacances. Un viatge que es podrà veure en la tercera temporada de Xino xano, que comença aquest dijous, 29 de juny, a les 22:00 en À Punt.

En la nova tanda de capítols de la sèrie documental, Hu Zhao recorre de dalt a baix el nostre territori disposat a gaudir al màxim dels seus atractius turístics, però també de la gent, de les festes i del menjar (per descomptat). Amb l'ajuda de tota la gent que troba al camí, Hu Zhao demostra, de nou, que vivim en una terra privilegiada.

L'espai, produït amb la col·laboració de Microfilm 2.0, va tindre gran acceptació per part del públic valencià l'any passat, ja que va obtindre 59.000 espectadors de mitjana i un 5% de quota de pantalla, amb una gran fidelitat del 36,8%. En total, 755.000 valencians i valencianes van veure algun capítol de Xino xano el darrer estiu.

El recorregut arranca enguany a Gata de Gorgos. Hu arriba a aquest poble de la Marina Alta amb la intenció de reparar la seua guitarra, però prompte es deixa portar per l’art i l’encant de la seua gent i pel millor aiguallimó del món. A banda de menjar, en aquest capítol el presentador s’atreveix amb l’escalada o l’hípica i també el veurem cantant i tocant la guitarra i la dolçaina.

Després, el viatge continuarà per nord, sud, est i oest del territori valencià i farà parada a Moixent, Castalla, Morella, Utiel, Benidorm, Gandia, Sogorb, Benicàssim, Montanejos, Oliva i el Campello.

‘Vigilants de la platja’, de dilluns a divendres a les 13.30 hores

El dilluns 10 de juliol À Punt estrena Vigilants de la platja, un espai del gènere nomenat modern Factual TV, que recull l’entreteniment basat en fets reals, però el seu relat es mou entre la realitat i la ficció.

Cada dia de dilluns a divendres, de 13.30 a 14.00 hores, quan comença l’Informatiu Notícies Migdia, este espai ens mostrarà com treballen milers de persones que vetlen per terra, mar i aire per la seguretat dels banyistes. Socorristes i sanitaris, patrulles ciclistes de Policia Local i membres del Servei Marítim de la Guardia Civil.

Cada dia de dilluns a divendres, de 13.30 a 14.00 hores, ens mostrarà com treballen els que vetlen per la seguretat dels banyistes.
Cada dia de dilluns a divendres, de 13.30 a 14.00 hores, ens mostrarà com treballen els que vetlen per la seguretat dels banyistes.

Vigilants de la platja té un locutor, que no presentador, molt especial, amb una veu molt singular que interactua activament amb els protagonistes de les històries, els interpel·la en les situacions plantejades amb comentaris sense filtres com els que faria el telespectador a casa.

El programa, una producció d’À Punt en associació amb Factoria Henneo i PTM, tria els seus protagonistes i els acompanya en el dia a dia als municipis i les platges de més afluència de banyistes de Castelló, València i Alacant. Com exemple, la platja de la Malva-rosa, platja de la Vila Joiosa, platja de Sagunt, platja de Castelló, platges dAlacant i Sant Joan.

 ‘L’Squad’ ens anima des de les xarxes d’À Punt a anar de campament i als festivals valencians de música

L’Squad va començar les seues publicacions el mes de gener passat i des d’aleshores les xarxes juvenils que comparteixen amb El Piset no han parat de créixer, i els vídeos de joves creadors de continguts en valencià estan tenint una alta repercussió a les xarxes: A Tiktok ja tenen vora 8.000 seguidors i acumulen més de 4 milions de visualitzacions i 150.000 m’agrada. A més, el 79% del seu públic en aquesta xarxa se situa entre les franges de 18-24 i 25-34 anys.

En Instagram pugen un poc els seguidors, que són més de 8.000, i també les impressions, que estan al voltant de 4,6 milions. Destaca d’aquesta xarxa que el 70% del públic de L’Squad és femení.

Els amics de L’Squad han passat un hivern i una primavera molt profitosa creant contingut a la caseta, però no podia durar per sempre. Ha arribat l’hora de fer un canvi aprofitant que s’acaba el curs i en À Punt volem celebrar l’arribada de l’estiu amb una nova temporada.

A Tiktok ja tenen vora 8.000 seguidors i acumulen més de 4 milions de visualitzacions
A Tiktok ja tenen vora 8.000 seguidors i acumulen més de 4 milions de visualitzacions

La joventut valenciana ha acabat amb les obligacions del curs i està disposada a gaudir d’una temporadeta de relax. I no cal anar molt lluny per a divertir-se i descansar. En aquesta edició, Fran Tudela (@cabrafotuda) enviarà una part dels components a un campament no molt lluny, a la rodalia, mentre que l’altra part del grup crearà contingut des dels festivals de música més importants que se celebren al nostre territori.

Alguns dels protagonistes de la temporada anterior de L’Squad repeteixen, altres descansen i s’incorporen noves cares pera este estiu:

Alba Castelló té 20 anys i ve de Borriol. Va començar en Musical.ly i ara es dedica a les xarxes, sobretot a TikTok, on té ja 923.000 seguidors. És acròbata i, a més, professora. Julio Cebolla té 21 anys i ve de Sueca. Fotògraf de concerts i preocupat pels temes socials, Julio es defineix com una persona inquieta, treballadora i amb ganes de fer moltes coses! Torna a L’Squad per a fer-nos riure i gaudir i ensenyar-nos tot allò que encara té a dir.

Rixi Barberà (nova incorporació i va al campament), conegut com a @alegriadepoble en xarxes, té 25 anys i és de Vallada. Amb 35.000 seguidors en TikTok, Rixi s’ha donat a conéixer pels seus vídeos a la muntanya on comparteix reflexions, música i l’alegria que el caracteritza. Mónica Llorens (nova incorporació i va al campament) és d’Alcoi i té 22 anys. És influenciadora i una de les coses que més li agraden és l’art, crear en qualsevol de les seues formes. Una persona sentimental, apassionada, alegre i riallera que ve a L’Squad per a mostrar-nos tota la seua creativitat i el que és capaç de transmetre.

Loren Muñoz (nova incorporació i va de festivals), conegut com Patà i Avant en xarxes, té 23 anys i ve d’Altea. Com que és amant de l'esport en general, des de fa dos anys té un canal de YouTube on parla de futbol. Però, a més, és un enamorat de la música, els concerts i els festivals. Sara Mongelli (nova incorporació i va de festivals), 21 anys, d’arrels italianes i cubanes, ve de Sueca i, com ella mateixa diu, és valenciana de cor. Li agrada llegir i viatjar i és molt fan de la Bad Gyal. Una xica extravertida i graciosa que ho donarà tot a L’Squad als festivals de l’estiu! A més d’aquests creadors de continguts, L’Squad també disposarà de la presència de convidats tant als festivals com al campament.

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/lsquad_elpiset/   

TIKTOK: https://www.tiktok.com/@lsquad_elpiset

També et pot interessar

stats