Arranquen els càstings de la segona temporada de ‘Family duo’

El dissabte 19 de gener a Castelló, el 26 de gener a Alacant i el 2 de febrer a València.

Logo del concurs de talent familiar de la televisió pública
Logo del concurs de talent familiar de la televisió pública

Comencen els càstings de la segona edició de Family duo. La primera convocatòria del concurs de talent familiar serà novament a l’hotel Tryp Castellón Center de la ciutat de la Plana, el dissabte 19 de gener. Les audicions estaran obertes entre les 9:00 h i les 18:00 h. La segona audició està prevista el dissabte 26 de gener a l’hotel Alicante Golf d’Alacant. I la tercera s’ha convocat el dia 2 de febrer a l’hotel Las Artes de València.

A la primera edició de Family duo es van presentar centenars de parelles en les tres audicions que es convocaren a Castelló, València i Alacant. Per a aquesta segona edició, Family duo també busca parelles amb alguna vinculació familiar (pares i fills, germans, cosins, etc.) que puguen tocar un instrument, ballar i, sobretot, cantar. Els interessats a participar en els càstings es podran registrar en línia per mitjà de l’enllaç https://castingfamilyduo.apuntmedia.es/ o telefonant al 608 080 090.

Family duo és un programa de les productores Fremantle i Lapònia TV per a À Punt Mèdia. La segona edició del concurs estarà presentat també per Joan Espinosa i la copresentadora serà igualment Sonia Fernández. I d’altra banda, tots els membres del jurat de la primera edició repetiran en la segona. El cantant Carlos Marco, exmembre del grup Auryn, la cantant de Carraixet Mari Giner, l’actriu i cantant Sandra Cervera i el coreògraf i director artístic Sergio Alcover són els quatre reconeguts artistes valencians que valoraran les actuacions.

La primera edició de Family duo ha tingut una gran resposta de públic i ha sigut una enorme plataforma per al talent de les famílies valencianes. Només en les xarxes socials les actuacions del programa han superat els 5,4 milions de reproduccions. A més, cada setmana Family duo ha sigut tendència en Twitter a la Comunitat Valenciana i ho ha arribat a ser a tot Espanya.

També et pot interessar