Arranca la nova aposta informativa d’À Punt Mèdia

Els informatius d’À Punt amplien la duració i renoven les cares

Les noves cares dels informatius d'À Punt / À Punt Mèdia
04 de setembre 2022 - 23:02

El dilluns 5 de setembre estrenem temporada en À Punt Mèdia i volem que l’actualitat informativa siga la protagonista de la graella, amb noves cares i més temps dedicat a la informació directa i de proximitat.

La cobertura dels incendis durant l’estiu i l’excel·lent seguiment en audiència posen de manifest la necessitat i la fortalesa del servei públic informatiu. Amb la voluntat de tindre el nombre més gran possible de finestres obertes a l’actualitat, durant el major temps, el 5 de setembre iniciem una renovada estratègia informativa en À Punt.

De les 7 a les 10 hores, informa’t amb Les notícies del matí per televisió i ràdio, amb Òscar Martínez i Vanessa Gregori, que s’incorpora a l’equip més matiner. En acabar, el magazín radiofònic d’actualitat, amb Clara Castelló al capdavant, continua pendent de l’actualitat de la jornada, a més d’oferir-te nombroses seccions de gran interés.

L’informatiu NTC migdia de les 14 hores està conduït aquesta tardor per Marta Ventura i estrena un ambiciós i renovat espai de l’oratge amb noves seccions de caràcter divulgatiu sobre el canvi climàtic, les repercussions en la nostra vida, curiositats relacionades amb la climatologia i més protagonisme dels espectadors. Les notícies del migdia, en la ràdio, seran a càrrec de Patricia Orts.

A les 21 hores, al davant de NTC nit continuen Àlex Sanjaime i Rosa Romero, amb Samuel Borja en els esports.

Els informatius televisius del cap de setmana amplien la durada per a oferir-te més profunditat i anàlisi amb unes edicions que condueixen Victòria Maso i Mathies Muñoz, i Òscar Forés en els esports.

També et pot interessar

stats