Arranca ‘Duel de veus’ a Alacant amb el primer càsting del talent show més exitós d'À Punt

La segona edició del popular programa de la cadena autonòmica valenciana ja està en marxa i Alacant ha sigut la ciutat elegida per a acollir el primer càsting d'aspirants a convertir-se en la millor veu de tota la Comunitat Valenciana

Càsting Duel de Veus 1
Al llarg de 10 gales el talent show d'À Punt buscarà el millor o la millor cantant de tots els estils en una dura i disputada competició. / À Punt
18 de març 2022 - 14:23

Arranca a Alacant la segona edició de Duel de veus, l’existós talent show d'À Punt. L'AC Hotel Marriott Alacant ha sigut escenari de la preselecció de candidats i allí s'han pogut veure llargues cues d'aspirants de totes les edats, diferents estils i registres que volen formar part dels duels del programa que presenta Álex Blanquer.

Des que es va fer pública la nova convocatòria de les proves, la redacció ha rebut vora 600 telefonades de persones que volen demostrar en el programa que són la millor veu de la Comunitat Valenciana. Després d'un procés de selecció previ, més de cent persones han passat pels micròfons d'un exigent càsting en el qual han hagut de demostrar que mereixen formar part de la segona edició de Duel de veus.

                            

Aspirants de moltes poblacions alacantines

En les proves de preselecció del talent show d'À Punt han participat aspirants de Cocentaina, Crevillent, Elx, Oriola, Petrer, Novelda, Sant Vicent del Raspeig, Alcoi o Dénia, entre d’altres. Cada candidat ha hagut de demostrar no només que té una bona veu, sinó també la possibilitat d'encaixar en diferents registres, cantar en altres idiomes, soltesa a l'escenari i davant la càmera i moltes ganes de formar part d'un talent en el qual les actuacions i els duels individuals i grupals seran decisius.

 

Les proves de preselecció han ocasionat cues al voltant de L'AC Hotel Marriott Alacant
Les proves de preselecció han ocasionat cues al voltant de L'AC Hotel Marriott Alacant / À Punt

Un jurat expert i espectacle garantit en la segona edició

Al llarg de 10 gales el talent show d'À Punt buscarà el millor o la millor cantant de tots els estils en una dura i disputada competició. Vols ser testimoni dels duels més apassionants de la temporada? No et perdes cada actuació individual, cada xou grupal i el duel final en una segona edició que ve carregada de novetats.

A la pista central, la presentadora Álex Blanquer, i tres membres del jurat encarregats de valorar i puntuar les actuacions dels diferents concursants. Cada edició de Duel de veus busca sorprendre els espectadors i enguany el jurat està compost per Samantha i Sole Giménez, que tornen a ocupar les seues posicions privilegiades, i completa la tercera butaca Pere Aznar, presentador, còmic i cara més que coneguda de la televisió en l’àmbit nacional i autonòmic.

Deu concursants, dos equips (blau i taronja), una banda amb música en directe i uns convidats molt especials conformen cada Duel de veus. Els concursants competiran en duels temàtics i en duels grupals amb tota l'emoció, les millors cançons i la particular posada en escena per a guanyar i passar a la següent gala. Tots ells voldran arribar a la final, però només els sis millors seran els finalistes i només un guanyarà i es convertirà en el/la millor cantant de la Comunitat Valenciana.

 

Vols participar en ‘Duel de Veus’?

 El càsting de Duel de veus continua obert. Cada gala comptarà amb un aspirant nou, per la qual cosa el càsting continua viu gala rere gala. Demostra la teua passió per la música i forma part del càsting. Tan sols necessites ganes de passar-ho bé i de convertir-te en el nou fenomen musical de la Comunitat Valenciana. El telèfon per a no deixar passar aquesta oportunitat és el 627 044 468.

Duel de veus és un talent show d'À Punt produït per Europroducciones (Veralia, Ilusionmedia Televisió i PT Mitjana).

També et pot interessar

stats