Aquest divendres en ‘Tresor o trasto’ s’amaguen 20.000 euros en joc

El concurs revelació d'À Punt duplica el premi en un programa especial. Descobriran els concursants el tresor de la nit?

Tresor o trasto, els divendres a les 22 hores, el concurs per a jugar en família.
Tresor o trasto, els divendres a les 22 hores, el concurs per a jugar en família. / Departament de Comunicació
02 de febrer 2023 - 09:55

El pròxim divendres, 3 de febrer, a partir de les 22.00 hores, À Punt emet un programa especial de Tresor o trasto. Eugeni Alemany i Arabella León tiren la casa per la finestra i jugaran amb un objecte, el valor del qual duplica el premi habitual del concurs.

Els nostres concursants, Antonio i Jesús, hauran de parar molta atenció a la història que amaguen els dotze objectes exposats aquest divendres, ja que un d’ells està valorat en 20.000 euros. Tresor o trasto mostrarà un aparador que, entre altres peces inclourà: una bicicleta Schwinn de 1955 semblant a la que va aparéixer en la pel·lícula Retorn al futur, un llum de disseny, dos mosaics en miniatura amb 11.000 tessel·les cada un, una bandúrria, una litografia de l’artista valencià Marià Benlliure i el primer ordinador portàtil de la història (que pesava, només, 11 quilos). Algun d'estos objectes valdrà 20.000 euros?

A més, per als amants dels còmics, Tresor o trasto comptarà amb una edició limitada d'X-Men Forever, segellada i firmada pel seu autor, Chris Claremon. Serà tresor? Serà trasto?

La padrina de la nit serà l'actriu i directora de curtmetratges Vanesa Romero. Ella portarà un dels productes més peculiars de la temporada: el café més car del món. Els nostres concursants hauran de recórrer a l’enginy i traure la calculadora per a descobrir quant costa el sac que Vanesa Romero durà al plató del programa. 

També et pot interessar

stats