‘Animalades’ torna el cap de setmana amb els peluts de la família

Comença la quarta temporada amb nous protagonistes i històries, recordant com és d’important ser responsables i atendre les necessitats dels que compartim vida

Animalades 2
Animalades torna dissabtes i diumenges a les 15.15 hores. / Departament de Comunicació
14 de setembre 2023 - 10:55

Als més de 100 programes i més de 300 reportatges d’Animalades emesos se n’afegeixen de nous. El seu horari, continua sent l’habitual, dissabtes i diumenges a les 15.15 hores, després de LOratge del Informatiu NTC Migdia.

Com en les anteriors edicions, l’objectiu d’aquest format per a tota la família, grans i menuts, és entretindre i alhora fomentar el respecte pels animals, posar en valor el seu paper en la societat i en la conservació de la biodiversitat. Ens descobreix les particularitats de les diferents espècies, incloent-hi les autòctones —algunes d’elles en seriós risc de desaparició. En definitiva, Animalades entreté, ensenya i sensibilitza a través de les històries més tendres, sorprenents i emocionants dels protagonistes animals.

En els reportatges emesos en anteriors temporades, Animalades ha abordat temes tan diversos com l’arribada de nous membres animals a la família, la necessitat d’educar-los per a garantir la convivència en harmonia, els drets de rebre atenció veterinària, la conveniència d’adoptar-los o acollir-los i l’obligació de protegir-los, especialment determinades espècies, per a evitar la desaparició i preservar els diferents ecosistemes.

Animalades entreté, ensenya i sensibilitza a través de les històries més tendres, sorprenents i emocionants dels protagonistes animals.
Animalades entreté, ensenya i sensibilitza a través de les històries més tendres, sorprenents i emocionants dels protagonistes animals.

Animalades continua en la mateixa línia, explica Núria Portet, directora del programa. “Animem a no abandonar els animals perquè, com deia un eslògan, “Ells mai ho farien”. Convidem a descobrir com de satisfactori és adoptar una mascota que mereix una segona oportunitat i tindre en compte les nostres circumstàncies abans de decidir amb quin animal compartim la nostra vida. És important avaluar el temps i l’espai de què disposem per a atendre les necessitats d’un nou company de vida pelut, pelat, amb escates, closca o ales i bec. Cal triar amb responsabilitat i prioritzant les necessitats i característiques de l’animal”.

 “Des d’Animalades posem l’accent també en el voluntariat i adoptants que donen una segona oportunitat a éssers vius que la necessiten però, sobretot, la mereixen. Els veterinaris, especialistes i tècnics que vetlen pel benestar dels animals, així com per la protecció i estudi de les espècies en risc també tenen un paper destacat en Animalades”.

A més, des d’Animalades volen que els espectadors i espectadores presenten els seus companys de vida. Per això els dediquen l’espai “Companyia animal”.

“Vos convidem que ens envieu vídeos entre 20 i 30 segons, gravats en horitzontal, en que ens presenteu les vostres mascotes i ens parleu d’elles. De la mateixa manera, també volem que ens plantegeu els vostres dubtes i consultes sobre els animals amb qui conviviu i buscarem i vos donarem la resposta amb els millors especialistes en la secció Consulta animal”.

Correu: animaladesanimals@gmail.com / Tel. 686 111 152

Xarxes:

https://www.instagram.com/animaladesapunt/

https://www.facebook.com/animaladesAPunt/

https://twitter.com/animaladesapunt

https://www.tiktok.com/@animaladesapunt

També et pot interessar

stats