Ana Milán i Pere Aznar, pròxims convidats de Màxim Huerta en el nou programa d’entrevistes d’À Punt

El dissabte a les 22 hores, una nova festa en ‘La vida al Màxim’ 

'La vida al Màxim' s’omplirà de comèdia amb la presència de l’actriu Ana Milán i el còmic i presentador Pere Aznar.
'La vida al Màxim' s’omplirà de comèdia amb la presència de l’actriu Ana Milán i el còmic i presentador Pere Aznar. / Jose San Joaquin Deusa
25 de maig 2023 - 14:01

El periodista i escriptor Màxim Huerta obri les portes de sa casa per segona vegada aquest dissabte 27 de maig a les 22:00 h en À Punt. El programa La vida al Màxim, produït en col·laboració amb VITV (The Mediapro Studio) és un format d’entrevistes diferent, on cada dissabte es converteix en una festa amb dos amics que obrin el cor en una xarrada distesa.

El programa d’aquesta setmana s’omplirà de comèdia amb la presència de dos personatges nascuts a la Comunitat Valenciana: l’actriu Ana Milán i el còmic i presentador Pere Aznar.

Quan Ana Milán obri la boca, la resta només podem escoltar bocabadats. Algunes de les perles que ens ha deixat en el programa són detalls sobre el seu primer amor, sobre el seu paper com a sogra o sobre com vol que siga el seu soterrar.

Ana Milán visita aquest dissabte 'La vida al Màxim'.
Ana Milán visita aquest dissabte 'La vida al Màxim'. / Jose San Joaquin Deusa

Màxim també rep la visita del còmic Pere Aznar, que parlarà d’alguns problemes personals i de com els està enfrontant. Però també hi haurà temps per a l’humor, com ara l’anècdota de Pere Aznar visitant el rei emèrit Joan Carles I a l’hospital. I és que, com ell mateix diu, “soc persona i cabronet”.

Pere Aznar ens sorprendrà amb unes anècdotes molt 'reials'
Pere Aznar ens sorprendrà amb unes anècdotes molt 'reials' / Jose San Joaquin Deusa

Però Màxim Huerta també ens oferirà confidències dels seus convidats que no coneix ningú, eixes que només afloren quan la companyia i l’ambient és procliu a obrir la caixa dels secrets. L’actriu alacantina, que sempre és notícia pels seus múltiples treballs en cinema i televisió, va rebre el Premi Ondas Globals al pòdcast revelació per La vida y tal.

El còmic i reporter valencià va saltar a l’actualitat nacional per la publicació del seu llibre Beber, en el qual reconeix la dura lluita que manté per a superar les seues addiccions.

També et pot interessar

stats