Ana Lluch i Josema Yuste acudeixen a la festa de Màxim Huerta

El programa d’entrevistes La vida al Màxim continua sent l’oferta més destacada de les nits de dissabte, a partir de les 22 hores, en la televisió d’À Punt

Dissabte dos convidats de luxe a La vida al Màxim
Dissabte dos convidats de luxe a La vida al Màxim / Jose San Joaquin Deusa
07 de juliol 2023 - 10:20

Josema Yuste, actor i humorista, i Ana Lluch, metgessa experta en càncer de mama, són els pròxims convidats a la festa que organitza Màxim Huerta aquest dissabte 8 de juliol en la televisió d’À Punt.

Màxim Huerta no podrà deixar de somriure amb Josema Yuste, o sí?
Màxim Huerta no podrà deixar de somriure amb Josema Yuste, o sí? / Jose San Joaquin Deusa

La vida al Màxim, el format coproduït per València Imagina Televisió (The Mediapro Studio), és l’escenari ideal per a xarrar al voltant de les trajectòries professionals i personals dels convidats de cada setmana. Josema Yuste i Ana Lluch faran possible que l’humor i la ciència es donen la mà. Tots dos convidats exposaran els punts de vista com a grans coneixedors de la natura humana, cadascú des del seu àmbit de treball. 

L'entreteniment per a la nit de dissabte està garantit
L'entreteniment per a la nit de dissabte està garantit / Jose San Joaquin Deusa

L'entreteniment per a la nit de dissabte està garantit, així com les sorpreses que ens reserven tots dos personatges, entrevistats per Màxim Huerta, que ens descobrirà el seu costat més pròxim.

L'oncòloga valenciana Ana Lluch, catedràtica de Medicina a la Universitat de València i cap del Servei d’Hematologia i Oncologia de l’Hospital Clínic Universitari de València, és experta en càncer de mama i ha sigut inclosa entre els 100 millors metges del món, segons Forbes. La investigadora ens parlarà tant dels avanços científics com de la part més humana al voltant d’aquesta malaltia.

Ana Lluch ens contarà la seua passió per la medicina
Ana Lluch ens contarà la seua passió per la medicina / Jose San Joaquin Deusa

Josema Yuste ens fa riure des del 1979 quan es forma el trio Martes y Trece, a més a més dels inoblidables especials de Cap d’Any, ja com a duo al costat de Millán Salcedo, en una segona etapa de la formació còmica. Josema té una riquíssima i desconeguda faceta d’actor, que ha desenvolupat recentment a pel·lícules i obres de teatre, així com en el doblatge de coneguts personatges en llargmetratges de la factoria Disney.

També et pot interessar

stats