‘Alta tensió’, el concurs més electritzant de la tele, arriba a les vesprades d’À Punt

El nou programa d’entreteniment de la radiotelevisió valenciana està presentat per l’actor Nelo Gómez i s’estrena aquest dilluns 12 de febrer a les 19 hores

L'actor Nelo Gómez és el presentador del concurs d'À Punt
L'actor Nelo Gómez és el presentador del concurs d'À Punt / À Punt
10 de febrer 2024 - 11:00

Aquest dilluns 12 de febrer arriba Alta tensió, el concurs més electritzant de la tele, a les vesprades d’À Punt. El seu presentador, l’actor Nelo Gómez, ens espera de dilluns a divendres, de 19 a 20 hores, per a jugar i posar a provar els coneixements dels concursants i dels espectadors a casa.

Alta tensió és el primer dels quatre programes que À Punt estrena aquesta setmana amb la intenció d’enamorar espectadors amb una hora d’entreteniment, preguntes i respostes, i tensió, molta tensió. Les proves giren entorn de panells amb preguntes diverses on una bombeta s’encén si la resposta es correcta, però esclata si és incorrecta.

Els ingredients necessaris d’Alta tensió són quatre concursants que competeixen per a passar sis proves. L’objectiu és arribar a la prova final i emportar-se el pot, un premi que creix cada dia. Per a això, caldrà que superen el “Minut diabòlic”.

Pel que fa a la mecànica, els quatre concursants juguen les quatre primeres rondes. Els dos que més diners acumulen, passen a la semifinal. El tercer torna el programa següent i el quart queda eliminat. El competidor que guanya la semifinal és qui opta a quedar-se el pot acumulat del programa.

El concurs que s’estrena aquest dilluns és l’adaptació del format nord-americà d’èxit mundial Wipeout, un programa amb resultats imprevisibles. I això destaca el seu presentador. Nelo Gómez, assegura que “l’audiència trobarà que un concursant que va en última posició de sobte pot escalar a la primera, o que, qui està a punt de quedar eliminat, arriba per sorpresa al panell final i té opció d’emportar-se el pot. Aquesta és la gràcia del concurs i és el factor que enganxarà els espectadors”. “En Alta tensió’ passarem una bona estona i, a més, aprendrem cosetes, per tant és un combinat guanyador per a les vesprades d’À Punt”, afegeix.  

També et pot interessar

stats