Els actors de l’Alqueria Blanca convidats al Festival Internacional Series Nostrum d’Altea

Lola Moltó, Carme Juan i l’actor Òscar Ramos compartiran l'experiència que els va aportar interpretar els personatges de la sèrie.

L'actriu Lola Moltó en una imatge del rodatge d'una temporada anterior de 'L'Alqueria Blanca'
L'actriu Lola Moltó en una imatge del rodatge d'una temporada anterior de 'L'Alqueria Blanca' / Rafael Uñach Alpañés
19 de novembre 2020 - 15:36

El Festival Internacional Series Nostrum d’Altea, que comença demà divendres, ha convidat tres coneguts actors de la sèrie de radiotelevisió valenciana L’Alqueria Blanca a participar en una trobada per a la nostàlgia. Les actrius Lola Moltó, Carme Juan i l’actor Òscar Ramos participen en aquesta posada en comú d’experiències compartides per a recordar els personatges que interpretaren Dora Pedreguer, Blanca i Robert Sanchis Pedreguer, respectivament.

La cita serà el dilluns que ve, 23 de novembre, de 17:30 a 18:30 hores al Centre Social Altea. L’aforament està limitat, per això els assistents han de reservar la plaça al web del festival.

La trobada la moderarà Tomàs Mestre Damià (professor, actor i director de teatre) i s’hi parlarà de L’Alqueria Blanca com a sèrie icònica d’RTVV, que va esdevindre tot un fenomen social per la identificació del públic amb els personatges que va transcendir les pantalles i els alts índex d’audiències assolits, fins i tot, en les redifussions.

Els actors compatiran les experiències i curiositats viscudes durant el procés de rodatge de la sèrie i la repercussió de L’Alqueria Blanca en les seues carreres professionals. Una trobada per a la nostàlgia amb els seguidors mentre tornen els nous capítols de l’esperada 12a temporada de L’Alqueria Blanca confirmada per À Punt Mèdia per al 2021.

També et pot interessar

stats