Acaba l’any al costat d’À Punt, la veu de tots

Convidats de luxe en un concurs especial pel dia dels Innocents en l’Atrapa’m si pots, i divendres, els millors somriures amb el Tàp Zàping i les campanades de Benvingut 2022 són alguns dels especials que ha preparat la cadena pública

Especial campanades de Cap d'Any amb Àlex Blanquer i Màxim Huerta
Especial campanades de Cap d'Any amb Àlex Blanquer i Màxim Huerta
28 de desembre 2021 - 11:02

La programació d’À Punt es vesteix de gala per a acomiadar l’any 2021 i començar el 2022 amb el desig que els espectadors i les espectadores trien la cadena pública per la qualitat i proximitat dels continguts.

El programa Bona vesprada ens continua desvelant cada dia noves sorpreses i detalls del programa Benvingut 2022, que presenten Màxim Huerta i Àlex Blanquer. A més, aquesta setmana el magazín té una convidada de luxe, la paella russa de Joan Monleon, que torna a repartir premis entre les espectadores i els espectadors més nostàlgics de la televisió valenciana. Més de 1.770 persones van enviar ahir el seu missatge al Bona Vesprada per a participar en l’estrena de la ruleta més icònica de la televisió pública valenciana.

Especial Innocents en ‘Atrapa’m si pots’ i ‘Un conte de Nadal’ amb Hu Zhao

Hui dimarts 28 de desembre el concurs Atrapa’m si pots oferirà una segona edició molt divertida amb Carolina Ferre en el prime time, a partir de les 22 hores, amb un especial dia dels Innocents. Les rialles estan assegurades amb Ximo Rovira, María Abradelo, Antònia Jaume, Paco Nadal i Torito. En acabar es projectarà la pel·lícula La filla del meu millor amic.

Ximo Rovira i Maria Abradelo esta nit a l'Atrapa'm si pots
Ximo Rovira i Maria Abradelo esta nit a l'Atrapa'm si pots

Torna a la pantalla Hu Zhao, presentador del programa Loving Comunitat Valenciana, dimecres a les 22 hores, amb l’espai Un conte de Nadal. Hu Zhao, a sa casa, escriu el conte de com ha sigut el seu Nadal. Ací ens narrarà la història de totes les experiències que ha viscut durant l’aproximació als aspectes més característics del Nadal valencià. Betlems, fires de Nadal, gastronomia i altres tradicions s’ajunten per conformar un relat que ens permetrà descobrir la rellevància d’aquestes festes en l’imaginari i la cultura valencianes.

Hu Zhao farà el conte de Nadal, avantasala d'un nou programa que estrena al 2022.
Hu Zhao farà el conte de Nadal, avantasala d'un nou programa que estrena al 2022.

El dijous 30 acaba la temporada el programa Trau la llengua, amb les paraules de L’Alqueria Blanca i una convidada d’excepció, l’actriu Carme Juan.

Per acomiadar l’any, el divendres 31 de vesprada s’emetrà en doble sessió la pel·lícula A fer la mà, profe!

Tàp Zàping acomiada el 2021 amb un programa especial en què repassarem en clau d’humor els esdeveniments de l’any i farem un zàping dels moments televisius més divertits. Tindrem seccions clàssiques com la recopilació de pífies dels presentadors i presentadores d’À Punt Mèdia. Una de les sorpreses de la nit serà l’estrena del videoclip musical titulat Un any normal, en què Lluís Cascant cantarà en companyia dels personatges fakes del programa.

La lletra de la cançó, en to paròdic, demana un desig senzill per al 2022. A l’any nou només li demanem una cosa: que siga un any normal.

També hi haurà espai per als esquetxos d’humor. Personalitats com Ximo Puig, Mónica Oltra, Carlos Mazón, el rei emèrit o Pedro Sánchez ens contaran com està sent la seua nit de Cap d’Any. El desig de Tàp Zàping és que les últimes hores del 2021 ens agafen amb un gran somriure.

Cap d’Any amb Màxim Huerta i Àlex Blanquer

Des de la plaça de l’Ajuntament de València el programa Benvingut 2022 promet ser una festa amb els presentadors Màxim Huerta i Àlex Blanquer. Serà un programa berlanguià, en homenatge al centenari del naixement del director, i amb convidats especials. Seran cares ben conegudes que ens descobriran els desitjos que tenen per a l’any nou. Amb aquest calfament de motors previ, la matinada en À Punt continuarà amb dues hores de Cantem 2022, un especial karaoke per seguir la festa sense eixir de casa.

Benvingut 2022 en directe amb Màxim Huerta i Àlex Blanquer
Benvingut 2022 en directe amb Màxim Huerta i Àlex Blanquer

La Colla, més dibuixos i pel·lícula matinal fins a tornar a escola

Mentre els menuts de la casa continuen de vacances escolars, À Punt els ha reservat els matins de la televisió, així com la plataforma en línia de La Colla. Als matins el públic infantil té programada una pel·lícula diària a les 10 hores, en acabar els dibuixos que comencen a les 7 del matí. De dilluns a diumenge s’ha incorporat el divertit concurs Això no és normal, amb Maria Juan i Nerea Sanfe. La graella de la televisió pública és enguany una festa des de primera hora del matí fins a la matinada, perquè À Punt és la veu de tots.

També et pot interessar

stats