À Punt i la UPV busquen solucions conjuntes a reptes derivats dels avanços tecnològics

La seu de l’espai públic de comunicació acull la primera jornada d’innovació oberta.

Primera Jornada d’Innovació Oberta, centrada a buscar solucions als reptes que es plantegen al sector audiovisual.
Primera Jornada d’Innovació Oberta, centrada a buscar solucions als reptes que es plantegen al sector audiovisual.

À Punt Mèdia i la Universitat Politècnica de València han celebrat aquest matí al Centre de Producció de Programes de Burjassot la primera Jornada d’Innovació Oberta, centrada a buscar solucions als reptes que es plantegen al sector audiovisual. La jornada ha sigut inaugurada per la directora general d’À Punt, Empar Marco, i pel vicerector d’Investigació, Innovació i Transferència de la Universitat Politècnica de València, José Esteban Capilla. Hi han participat una trentena d’investigadors universitaris i de treballadors de l’espai públic de comunicació.

Els reptes que ha plantejat À Punt als equips investigadors de la UPV són la traducció simultània i la subtitulació automàtica, la llengua de signes amb avatar en temps real, les mètriques automàtiques de continguts audiovisuals i la millor difusió en un sistema transmèdia. La jornada de hui obri noves línies de col·laboració entre les dues institucions en matèria d’investigació.

À Punt i la Universitat Politècnica de València tenen ja encetades diverses línies de col·laboració. La Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) i la UPV van subscriure l’11 de juliol de 2017 un conveni de col·laboració en matèria acadèmica, cultural i científica, que ja s’ha traduït en la celebració del segon Pitching de l’Audiovisual Valencià o en la col·laboració per a difondre i promocionar l’animació en el marc de la setena edició del festival Prime the Animation!, que es va celebrar a principis d’aquest mes d’octubre.

També et pot interessar

stats