À Punt i les universitats seleccionen els 16 projectes del primer ‘Pitching’ de l’Audiovisual Valencià

La tria s’ha fet entre els 22 projectes presentats, i classificats en quatre categories.

Reunió de la comissió formada per representants universitaris i d'À Punt
Reunió de la comissió formada per representants universitaris i d'À Punt

La primera edició del Pitching de l’Audiovisual Valencià reunirà un total de 16 projectes de formats televisius, que han sigut seleccionats per una comissió formada per responsables d’À Punt i per representants de la Universitat de València, la Universitat d’Alacant, la Universitat Politècnica de València, la Universitat Miguel Hernández d’Elx, la Universitat Jaume I de Castelló i la Universitat CEU Cardenal Herrera.

Entre els formats seleccionats hi ha concursos, websèries, programes d’entreteniment, ficció per al públic juvenil i documentals transmèdia. El primer Pitching de l’Audiovisual Valencià és una oportunitat per als estudiants d’entrar en contacte amb el sector audiovisual, ja que els permetrà presentar en públic el seu projecte i sotmetre’l a preguntes i comentaris dels professionals. La presentació dels projectes es completarà amb reunions cara a cara entre els autors i els professionals de l’audiovisual.

La tria s’ha fet entre els 22 projectes presentats, i classificats en quatre categories. La categoria d’entreteniment és la que més treballs ha aplegat, amb cinc projectes. Quatre s’han presentat a les categories de ficció i noves finestres, mentre que tres són documentals. La categoria de ràdio ha quedat deserta.

Els treballs seleccionats han sigut presentats per alumnes de les sis universitats mencionades, que cursen graus o màsters de titulacions vinculades a la comunicació i a la indústria audiovisual, i han estat realitzats durant el curs 2017-2018.

El Pitching de l’Audiovisual Valencià tindrà lloc el dimecres 13 de juny, a l’Aula Magna de la Universitat de València, amfitriona d’aquesta primera edició. La celebració del Pitching de l’Audiovisual Valencià s’emmarca en la política de col·laboració entre les universitats valencianes i À Punt, concretada en diferents convenis marc en matèria acadèmica, científica i cultural subscrits per la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació. 

També et pot interessar

stats