À Punt i la Universitat Catòlica de València signen un conveni marc de col·laboració

La cooperació entre les dues institucions abasta els àmbits acadèmic, científic i cultural, tot propiciant la realització de projectes d’interés comú

Alfred costa i José Manuel Pagán en la signatura del conveni
Alfred costa i José Manuel Pagán en la signatura del conveni
12 d'abril 2022 - 18:23

El director general d’À Punt Mèdia, Alfred Costa i el rector de la Universitat Catòlica de València (UCV), José Manuel Pagán, han signat aquesta vesprada un conveni marc de col·laboració acadèmica, científica i cultural.

A través d’aquest acord, les dues institucions es comprometen a cooperar en programes de formació i reciclatge dels seus professionals, així com a organitzar de manera conjunta activitats, com ara seminaris, cursos, jornades i congressos, orientades tant a l’aprenentatge de l’alumnat com a la formació permanent dels professionals d’À Punt Mèdia i de la UCV. Així mateix, gràcies a l’acord, els estudiants de la UCV podran fer les pràctiques universitàries en À Punt Mèdia.

Alfred Costa, director general d’À Punt Mèdia, ha remarcat que “Aquest conveni respon a la demanda del sector audiovisual valencià de formació permanent dels professionals en la indústria digital. Amb aquesta finalitat, organitzarem amb la UCV activitats formatives relacionades amb la implantació de les noves tecnologies en comunicació multimèdia, periodisme digital, arts digitals, publicitat i màrqueting”

D’altra banda, Guillermo Gómez, vicedegà del grau de Multimèdia i Arts Digitals, ha destacat que “aquest conveni suposa una oportunitat per a la millora de la formació del nostre alumnat, així com per a la investigació en matèries relacionades amb la comunicació digital”. Així mateix, Gómez s’ha mostrat convençut que “des de l’àrea de Multimèdia, (Grau de Multimèdia, Grau en Disseny i Narració d'Animació i Videojocs, i Màster en Creació Digital), podem aportat talent i iniciatives que potencien l’audiovisual valencià. Pensem que la col·laboració entre institucions és el camí que permet construir una societat més pròspera, innovadora i lliure”

“La promoció del coneixement és una de les finalitats dels mitjans públics” –ha afegit Costa–“i per això subscrivim convenis de col·laboració amb les universitats valencianes públiques i privades amb les quals compartim interessos acadèmics i culturals, com és el cas de la Universitat Catòlica de València”.

També et pot interessar

stats