À Punt suma sis premis internacionals per la seua campanya de ‘L'Alqueria Blanca’ després de guanyar altres dos guardons a Iberoamèrica

Les mencions les ha aconseguides en les categories "Campanyes digitals" i "Comunicació eficient"

Dora i Blai
Dora i Blai / Departament de Comunicació
27 d'octubre 2021 - 11:15

La campanya desenvolupada per À Punt, l'agència FLUOR Lifestyle i Lola Cinema per a anunciar la tornada de la mítica serie L’Alqueria Blanca suma altres dos premis internacionals. Es tracta de dos bronzes en el Festival Internacional de la Publicitat Independent (FePI) d’Iberoamèrica, que compleix 15 anys en aquesta edició. Els premis se li han atorgat en les categories "Campanyes digitals" i "Comunicació eficient".

Sota el paraigua del concepte creatiu “Dis-me”, el públic pot gaudir de diversos formats de continguts creatius transmèdia. A aquests dos premis se sumen altres quatre que la radiotelevisió pública valenciana ja ha obtingut: tres en els Wina de Dubai, que són els Oscars de la publicitat, i un en els Inspirational de Madrid.

Amb aquests sis premis À Punt supera quasi totes les grans cadenes generalistes (Antena 3, TVE, la Sexta, Cuatro…) amb més d’un 12,5% de share en la primera etapa de la sèrie emesa entre aquest mes de març i maig amb una fidelitat del 75%. A més a més, va ser trending topic a Espanya amb més de quatre milions i mig d'impressions orgàniques i el 94% dels comentaris positius.

La segona etapa de la sèrie, que es va iniciar fa 15 dies amb l'emissió de nous capítols, també recull bones xifres, ja que diumenge passat va fer un 9,7% d'audiència mitjana i va congregar 264.000 espectadors en algun moment de la transmissió.

En aquest sentit, Benjamín Marín, director de Comunicació i Màrqueting d'À Punt, comenta que "aquesta campanya transmèdia està enfocada a un públic heterogeni. D’una banda als teleespectadors que ja eren fans de la sèrie en l’altra època, i d’altra a un públic més jove que ara l’ha descoberta i li ha enganxat. Això ha sigut possible gràcies a la creativitat i a les accions multicanal que han construït una campanya exitosa reconeguda mundialment”.

Al seu torn, Ximo Pérez, productor executiu de la sèrie, explica que: "continuem celebrant que una producció local arribe a premis tan globals de la mateixa manera que hem aconseguit que la qualitat de la sèrie tant en guió com tècnicament estiga a l’altura de la de les grans plataformes, aquesta acció de promoció conjunta entre À Punt, Lola i FLUOR ha estat a l’altura del repte. Molt bé per tots i totes!".

Eduardo Prádanos, fundador i director creatiu de FLUOR Lifestyle, conclou que “estem buscant un magatzem on albergar en un lloc segur els premis, perquè això ja és un al·luvió. Gràcies a À Punt i a Lola per demostrar conjuntament que és possible crear relats mobilitzadors que repercutisquen directament en els resultats de les empreses i marques”.

També et pot interessar

stats