À Punt serà mitjà oficial del CLEC Fashion Festival

Programació especial per a difondre el treball dels dissenyadors.

Podriem fer-ho millor
Podriem fer-ho millor

À Punt ha firmat un conveni amb l’Asociación de Diseñadores de Moda de la Comunidad Valenciana (Dimova), organitzadora del CLEC Fashion Festival que tindrà lloc a l’Hemisfèric de València el 21 i 22 de febrer. El conveni pretén ajudar a difondre i promocionar el món del disseny.

À Punt serà mitjà oficial d’aquesta edició del CLEC Fashion Festival. La trobada té com a objectiu donar visibilitat a totes les disciplines relacionades, directament o indirectament amb el món del disseny i convoca els especialistes i creadors del món de la moda, la fotografia, la gastronomia, el cinema i la música.

I amb la finalitat de difondre el festival, dos programes d’À Punt es faran en directe des de l’Hemisfèric durant la trobada: El magazín radiofònic Podriem fer-ho millor estarà a la Ciutat de les Arts i de les Ciències divendres dia 21 de febrer de 15:30 a 17:00 hores; I el magazín televisiu de la vesprada, À Punt directe també farà allí el seu programa del mateix divendres (de 17 a 20 hores). A més, els magazins Al ras i Pròxima parada faran una cobertura especial del festival i de les seues propostes.

À Punt té entre els seus principis el de la promoció i difusió dels valors culturals amb tota la riquesa i la varietat, per a contribuir al desenvolupament de la Comunitat Valenciana. Amb aquest objectiu ha signat diversos acords amb festivals i col·lectius que treballen a favor de diversos camps de la cultura i del món creatiu de la Comunitat Valenciana.

També et pot interessar

stats