À Punt seguirà en directe el debat d’investidura del president de la Generalitat

La televisió n'ha previst la retransmissió demà, dimecres, a partir de les 9:15 hores, des de les Corts.

Una imatge de la cambra.
Una imatge de la cambra.

À Punt retransmetrà demà, en directe, durant tot el dia, el debat d’investidura del president de la Generalitat en un programa especial des de les Corts. La televisió pública valenciana començarà, a les 9:15 hores, la retransmissió del ple, en un especial informatiu conduït per la periodista Marta Ventura des del pati de les Corts.

El ple d’investidura arrancarà amb l’exposició del programa de govern per part del president en funcions i candidat a revalidar el càrrec, Ximo Puig. Després, intervindran tots els grups parlamentaris i, finalment, se sotmetrà a votació la candidatura de Puig. En la sessió matinal, Marta Ventura estarà acompanyada per Alexis Marí, exdiputat per Ciutadans i del grup mixt en la legislatura anterior, i per Víctor Romero, periodista de El Confidencial. De vesprada, la periodista d’À Punt tindrà l’anàlisi i les valoracions d’Antonio Montiel, exdiputat de Podem, i de la politòloga Marina Pla.

La retransmissió del debat d’investidura del president de la Generalitat des de les Corts inclourà entrevistes en directe als principals protagonistes de la jornada i un ampli seguiment de les reaccions que es vagen produint a la cambra.

La ràdio d’À Punt també estarà pendent de les Corts, tant des dels informatius com des dels programes Al ras i Pròxima parada.

Tant la programació especial de la ràdio com de la televisió es podrà seguir en directe a través del web, de les aplicacions mòbils i de Smart TV. Tant el web com les xarxes socials d’À Punt faran un seguiment minut a minut del desenvolupament del ple d’investidura (#InvestiduraÀPunt).

També et pot interessar

stats