À Punt segueix el mundial d’handbol a través dels videoblogs de Gedeón Guardiola

El pivot, membre de la selecció espanyola, està analitzant en exclusiva per a À Punt diferents aspectes de la competició.

Gedeón Guardiola
Gedeón Guardiola

À Punt està fent un seguiment del Campionat del Món d’Handbol a través dels comentaris del jugador internacional de Petrer, Gedeón Guardiola. El pivot, un dels membres de la selecció espanyola d’handbol, està analitzant, mitjançant videoblogs que es distribueixen a través de les xarxes socials en exclusiva per a À Punt, diferents aspectes de la competició.

Els videoblogs del jugador internacional d’handbol es difonen per Twitter, Facebook, el web i també a través dels serveis informatius d’À Punt. Les anàlisis de Gedeón Guardiola estan assolint un gran ressò en les xarxes socials (#GedeónÀPunt). El primer dels videoblogs, per exemple, va registrar més de 5.500 impressions en Twitter.

Guardiola és actualment jugador de l’equip alemany del Rhein-Neckar Löwen. Ha sigut internacional des de l’any 2011 amb la selecció espanyola, campió del món en 2013 i campió d’Europa a Croàcia l’any passat, entre altres títols. En l’actual campionat del món l’equip espanyol ha guanyat els dos primers enfrontaments i aquesta vesprada jugarà contra el Japó.

Totes les emissions d'À Punt Mèdia es poden trobar en l’enllaç següent: https://apuntmedia.es/va/

També et pot interessar

stats