À Punt ‘quasi’ se salta l’estat d’alarma

'Assumptes interns’ amb públic, però on line

Assumptes interns
Assumptes interns

Assumptes interns torna a reinventar-se. El programa, setmanal, que el mes de març es va transformar en Més assumptes interns que mai, la versió a porta tancada del format més desvergonyit de la televisió pública valenciana, aquesta setmana s’ha convertit en el primer programa “confinat” que obri les portes a la participació de públic en línia.

Els espectadors del programa, gravats íntegrament des de casa, van poder interactuar i gaudir de l’experiència en directe. Un “públic confinat” acabat d’estrenar va poder interactuar amb presentador, reporters i convidats com Mariló Montero, Ernesto Sevilla i Íñigo Errejón, i disfrutar de l’experiència a través d’un plató virtual. Assumptes interns és un format coproduït per la productora valenciana Sunrise Pictures i El Terrat (The Mediapro Studio).

Aquest dimecres, l’equip d’Assumptes es va acostar a 12 cases i va convidar a participar a més d’una vintena de persones. A Pere, Zamora, Fuster i Molins els van acompanyar espectadors des dels 13 fins als 66 anys, procedents d’un bon grapat de punts de la Comunitat Valenciana: les Useres, València, Albuixec, Nàquera, Énguera, Burjassot, Onda, Godella, Alacant i Tavernes de la Valldigna. A partir d’aquest dimecres, el setmanal conduït per Pere Aznar convida els valencians i les valencianes a connectar-se des del seu saló i participar de l’experiència de la realització del format com ho faria des d’una grada en plató. Assumptes interns es converteix d’aquesta manera en el primer programa fet íntegrament des de casa que inclou la participació interactiva dels espectadors.

També et pot interessar

stats