À Punt s'unix a Levante-emv per a celebrar fòrums d'economia en 11 comarques

Els 'Foros de Economia Comarcal' busquen visibilitzar la realitat d'onze comarques.

Àndrés Sánchez (gerent general de Prensa Ibérica), Lydia del Canto (directora de Levante-emv) i Alfred Costa (director general d'À Punt) després de signar l'acord.
Àndrés Sánchez (gerent general de Prensa Ibérica), Lydia del Canto (directora de Levante-emv) i Alfred Costa (director general d'À Punt) després de signar l'acord. / À Punt
15 de setembre 2021 - 11:43

Amb la missió de visibilitzar la realitat econòmica, social, cultural i esportiva d’11 comarques valencianes i alacantines, À Punt s’ha unit al diari Levante-EMV per a organitzar encontres, col·loquis i jornades temàtiques que duran per nom “Foros de Economía Comarcal”. 

L’acord ha estat signat hui a Burjassot pel director general d’À Punt, Alfred Costa, i el gerent general de Prensa Ibérica, Andrés Sánchez en un acte on també ha estat present la directora del diari Levante-Emv, Lydia del Canto.

Este acord constarà de la coorganització de 21 events en les comarques de l’Horta, la Ribera, la Safor, el Camp de Morvedre, la Costera, la Vall d’Albaida, la Canal de Navarrés, el Camp de Túria, Els Serrans, El Racó d’Ademús i la Marina Alta.

À Punt i Levante-Emv celebraran estos fòrums de forma conjunta i donaran difusió en els seus canals d’estos col·loquis que pretenen abordar temes que són importants per als pobles i ciutats d’estes comarques, com ara el turisme d’interior, la gastronomia, les iniciatives municipals de sostenibilitat i residus o el patrimoni

També et pot interessar

stats