À Punt s’uneix a Bankia i a la Federació de Pilota en la campanya per als bancs d’aliments

La recaptació comença hui fins al 28 de juny

À Punt s’uneix a Bankia i a la Federació de Pilota en la campanya per als bancs d’aliments
À Punt s’uneix a Bankia i a la Federació de Pilota en la campanya per als bancs d’aliments

À Punt Mèdia s’afig a la campanya de Bankia, la Fundació i la Federació de Pilota Valenciana que comença hui dimarts per a recaptar fons a favor dels bancs d’aliments de València i Alacant.

La campanya “Amb la pilota guanyem tots. Va de bo, juga aquesta partida” ofereix dos números de compte de l’entitat financera, des d'aquest dimarts, dia 16, fins al 28 de juny, per a cadascun dels bancs d'aliments.

Com a resposta a la Covid-19 i a causa de la impossibilitat, per la crisi sanitària, de fer una acció de manera tradicional, Bankia, la Fundació i la Federació de Pilota Valenciana han llançat aquesta iniciativa. En aquesta campanya, Bankia duplicarà la quantitat obtinguda fins a un màxim de 10.000 euros per a cadascun dels bancs d'aliments.

Les aportacions es poden fer en els comptes corrents següents: ES33 2038 6059 5860 0002 1908 (València) i ES80 2038 9604 3360 0017 0181 (Alacant).

À Punt Mèdia se suma a aquesta campanya solidària “oferint les finestres de la radiotelevisió pública valenciana per a difondre aquesta iniciativa benèfica que dona suport a una iniciativa destinada a aquells valencians i valencianes més vulnerables en aquests moments”, ha explicat Alfred Costa, director general d’À Punt.

Per la seua part, el director territorial de Bankia, Jaime Casas, ha assegurat que “és un orgull que un dels valors de l'esport, com és la solidaritat, vaja més enllà dels trinquets. Bankia i la Fundació i la Federació de Pilota Valenciana, amb À Punt, volem guanyar la partida en la lluita a favor dels més desfavorits”.

“Esperem que aquesta iniciativa siga un èxit. La pilota valenciana sempre ha tingut un vessant solidari i quin millor moment per a demostrar-lo que en una situació d'emergència com l'actual”, ha assenyalat Josep Maria Catalunya, portaveu de la Fundació per la Pilota Valenciana.

El president del Banc d'Aliments de València, Jaime Serra Peiró, ha assenyalat que “iniciatives com aquesta de Bankia, la Fundació i la Federació Pilota Valenciana i À Punt són molt importants per a ajudar a recuperar la normalitat i garantir que no falten aliments per a ningú que els necessite”.

Per la seua part, el president del Banc d'Aliments d'Alacant, Ramón García González, ha assegurat que “la campanya de recaptació de fons de Bankia és una gran iniciativa que ens permetrà continuar fent costat a l'allau de persones necessitades. Aquesta partida la guanyem entre tots”.

Aquesta acció s'uneix a la que s'ha posat en marxa també hui a favor del Banc d'Aliments de Castelló amb l’acompanyament del club de bàsquet TAU Castelló.

També et pot interessar

stats