À Punt retransmetrà l’especial ‘Camí de la final’ abans de la semifinal de Copa entre el València CF i l’Athletic Club

Dimecres 2 de març a partir de les 19:45 h el programa traslladarà l’emoció de la prèvia de la semifinal que disputen a l’estadi del Mestalla el València CF i l’Athletic Club de Bilbao.

À Punt prepara un esdeveniment amb dues hores de festa presentat per Eduard Forés, a la plaça del Monument de l’Afició, partir de les 19:30 hores, amb el regal de 2.000 samarretes i sorpreses dedicades per la plantilla, música i cares conegudes.

Dimecres À Punt t'espera als peus del Mestalla
Dimecres À Punt t'espera als peus del Mestalla / Departament de Comunicació
28 de febrer 2022 - 11:02

À Punt es bolca en la semifinal de Copa del Rei del pròxim dimecres 2 de març en el programa Camí de la final que s’emetrà en directe des de la rodalia de l’estadi del Mestalla a partir de les 19:45 h. À Punt vol traslladar així l’emoció de la rebuda a l’estadi valencianista dels equips, les expectatives de l’afició, l’ambient que envolta el partit més important de la temporada.

Tot això arribarà gràcies al treball d’un complet equip de professionals dels serveis informatius d’À Punt Mèdia que ultima els detalls de l’elaboració d’aquest programa especial que presentaran els periodistes Isabel Sánchez i Samuel Borja.

Si s'aconsegueix la classificació, À Punt obrirà de nou la finestra de la TDT per a viure en directe els instants posteriors al partit, les reaccions de Marcelino i Bordalás, les opinions dels jugadors, la festa al balcó del Mestalla, la comunió amb l'afició al carrer; reviurem, a més, amb convidats i especialistes algunes de les imatges més destacades del duel. Celebrarem que, tres anys després, Sevilla pot tornar a tindre un color especial.

A més, també es podrà seguir la narració del partit en la ràdio d’À Punt amb el ventall de comentaristes i col·laboradors habituals encapçalats per l’exjugador Robert Fernández.

En la vespra del gran dia del valencianisme, el dimarts dia 1 de març, Línia de fons, que dirigeix i presenta Gustavo Clemente, eixirà al carrer per a emetre el programa nocturn de la ràdio autonòmica valenciana des de la seu de l’Agrupació de Penyes Valencianistes.

La festa valencianista d’À Punt a la plaça del Monument de l’Afició

         Dimecres de les 19:30 a les 21:30 hores a la plaça del Monument de l’Afició de València, la radiotelevisió valenciana À Punt instal·larà un punt d’animació. Al punt de trobada d’À Punt s’instal·larà una pantalla gegant, per a mantindre la màxima seguretat i distància sanitària, per la qual s’emetran emotius vídeos per a recordar els moments compartits amb les espectadores i espectadors de la història de la copa del Rei amb el València.

         El conegut presentador Eduard Forés serà l’encarregat de conduir aquesta festa en la qual, entre altres sorpreses, està previst que es regalen 2.000 samarretes commemoratives d’aquesta semifinal que esperem que siga històrica.

         A més, per l’escenari passaran cares conegudes del València CF i durant les dues hores de l’acte se sortejaran deu samarretes oficials signades pels jugadors més volguts de la plantilla valencianista.

         Una festa on no faltaran la música, els himnes valencianistes i molts regals d’À Punt per a totes i tots els aficionats que aquest dimecres s’acosten als voltants del Mestalla.

També et pot interessar

stats