À Punt retransmetrà la final per a l’ascens a la Divisió d’Honor de rugbi entre el CR la Vila i el Gernika

‘La finestra esportiva’ ofereix diumenge a les 12:00 h el partit que podria suposar la tornada dels de la Marina Baixa a l’elit del rugbi nacional.

El partit que podria suposar la tornada dels de la Marina Baixa a l’elit del rugbi nacional.
El partit podria suposar la tornada a l’elit del rugbi nacional. / Departament de Comunicació
12 de maig 2021 - 13:03

À Punt retransmetrà aquest diumenge 16 de maig a partir de les 12:00 h, dins de La finestra esportiva, el partit decisiu per a l’ascens a la màxima categoria del rugbi que disputaran el CR La Vila i el Gernika Rugby Taldea al camp del Pantà de la Vila-Joiosa.

El duel serà retransmés per Gustavo Clemente i contarà amb  els comentaris de Ramón Pascual Devesa, exjugador i exentrenador del CR La Vila i de Marta Valero, àrbitre de la federació de Rugbi de la Comunitat Valenciana.

L’espectacle i l’emoció estaran garantits en un partit que enfronta els dos millors equips dels seus grups durant la fase regular. Els dos campions de la Divisió d’Honor B, després d’eliminar l’Hernani i el Pozuelo respectivament, lluitaran per la presència la pròxima temporada en la Divisió d’Honor del rugbi nacional.

L’equip de la Vila, entrenat per l’internacional Ignacio Martín Goenaza, té diumenge l’oportunitat de tornar a una categoria on ha representat molts anys el rugbi de la Comunitat Valenciana. De fet, en el seu extens palmarés, destaquen el títol de campió de la Divisió d’Honor en 2011 i de la Supercopa d’Espanya el mateix any. El CR la Vila va ser, a més, subcampió de la Copa del Rei en 2010. Un diumenge més, La finestra esportiva d’À Punt s’obri per a acompanyar els equips de la Comunitat Valenciana en les fites més importants de la temporada.

També et pot interessar

stats