À Punt retransmetrà enguany en directe les carreres populars més destacades

Les dues primeres proves que s’hi podran seguir són la 10K València Ibercaja, prevista per a demà, i la Mitja Marató de Santa Pola, el 19 de gener

Mitja marató de València
Mitja marató de València

À Punt té previst retransmetre enguany més carreres populars. La televisió pública, que ja ha donat en directe la Marató de València des de fa dues edicions i que també va emetre les dues últimes mitges maratons, ara també seguirà de prop altres proves destacades que fan en diversos punts de la Comunitat Valenciana. La primera és la 10K València Ibercaja, que diumenge estrena l’any de carreres a la Ciutat del Running.

La televisió i el web d’À Punt retransmetran en directe una prova que enguany estrena l’etiqueta d’or de la World Athletics, que l’acredita com una de les millors carreres del món. Més de 14.000 corredors s’han inscrit en una cursa que aspira a batre nous rècords.

Així mateix, el 19 de gener també transmetrà en directe la Mitja Marató de Santa Pola (Baix Vinalopó). La carrera, inclosa en el calendari internacional, té molt de prestigi i també hi participen destacats esportistes d’elit. La cursa ja té 5.300 persones inscrites.

Les carreres estaran comentades pel periodista Xavi Blasco i per l’equip del programa A córrer, que faran entrevistes amb els principals protagonistes de cada prova i comentaran els moments més destacats. Amb aquesta aposta, els mitjans públics difonen un esport cada dia més popular a la Comunitat Valenciana, que any rere any guanya participants de dins i fora del nostre territori.

Totes les emissions de la televisió i de la ràdio d'À Punt es poden seguir en directe i en la carta en l’enllaç https://www.apuntmedia.es/ i en les aplicacions mòbils i de smart TV.

També et pot interessar

stats