À Punt retransmetrà dissabte la manifestació de l’Orgull

L’espai públic de comunicació participarà per primera vegada en una carrossa.

La finestra de l'Orgull
La finestra de l'Orgull

À Punt retransmet aquest dissabte 29 de juny en directe la manifestació de l’Orgull LGTBI a la ciutat de València. La retransmissió de la manifestació, que s’emmarca dins de la jornada de reivindicació dels drets del col·lectiu i de celebració dels avanços aconseguits, arrancarà a les 18:50 hores i s’allargarà fins a l’inici de NTC Nit, a les 21:00 hores. Les notícies, a més, seguiran pendents de la jornada i emetran també la lectura del manifest.

La retransmissió per televisió de la manifestació de l’Orgull serà narrada pel periodista d’À Punt Ferran Cano, que estarà acompanyat des del carrer pels reporters d’À Punt Directe Sandra Calabuig, Berta Báidez i David Torres.

D’altra banda, À Punt també participa, per primera vegada, en la manifestació amb una carrossa pròpia. La carrossa comptarà amb la DJ Nectarina i també estaran al llarg del recorregut alguns dels presentadors i presentadores més populars de la televisió pública valenciana, entre d’altres, Carolina Ferre, presentadora del magazín vespertí À Punt Directe, i Eugeni Alemany, presentador del programa diari Atrapa’m si pots.

A més, la jornada reivindicativa està tenint ressò en totes les finestres d’À Punt. A les xarxes socials, per exemple, s’han creat continguts específics i divulgatius durant tota la setmana. I tots aquells que així ho desitgen poden participar fins demà divendres enviant un vídeo en què mostren com celebrem el Dia de l’Orgull amb l’etiqueta #LaFinestraDelOrgull. Entre els i les participants es farà un sorteig per a participar en la manifestació des de la carrossa d’À Punt Mèdia.

També et pot interessar

stats