À Punt retransmetrà en directe, per televisió, la telefonada a les falleres majors de València 2019 i la proclamació

Aquesta vesprada es farà una connexió des d’À Punt Directe.

Cort d'honor
Cort d'honor

À Punt segueix de prop l’actualitat fallera. L’espai públic de comunicació retransmetrà en directe la telefonada de l’alcalde de València, Joan Ribó, a les falleres majors de la ciutat del 2019. Una telefonada que es produirà després de l’assemblea extraordinària de la Junta Central Fallera prevista a les 19:30 h i que els espectadors podran seguir per la televisió pública valenciana des del magazín À Punt Directe. L’etiqueta del dia per a les xarxes socials serà #LaTelefonada.

D’altra banda, demà dijous, 11 d’octubre, també es podrà veure en el mateix magazín l’acte de proclamació de les noves falleres majors de la ciutat de València. L’acte està previst que s’inicie a partir de les 19:30 h a l’hemicicle de l’Ajuntament de València. L’etiqueta prevista dijous en les xarxes socials serà #Proclamació19.

À Punt va retransmetre en streaming el dissabte 29 de setembre des del lloc web l’elecció de les candidates a falleres majors de València del 2019, que es va celebrar a la Fonteta de Sant Lluís. L’acte també es va poder veure en diferit per televisió l’endemà diumenge.

També et pot interessar

stats