À Punt retransmetrà en directe aquest cap de setmana les semifinals i la final de l’Obert de Tenis Ciutat de València

Les semifinals seran demà dissabte i diumenge es podrà seguir la final d'aquest torneig femení.

Obert de Tenis Ciutat de Valencia
Obert de Tenis Ciutat de Valencia

À Punt retransmetrà aquest cap de setmana en directe les semifinals individuals i la final femenina de la tercera edició de l’Obert de Tenis Ciutat de València. El torneig es disputa des de dilluns passat al Club de Tenis València.

La primera semifinal es podrà seguir en directe per televisió demà dissabte, 28 de setembre, i es disputarà a partir de les 11:30 hores. La segona semifinal s’oferirà en directe a través del web a partir de les 13:00 hores. I diumenge, 29 de setembre, la televisió oferirà la final del torneig femení de tenis en directe.

El comentarista dels enfrontaments d’aquest torneig del circuit ITP professional serà el periodista d’À Punt Benjamín Marín. Estarà acompanyat de les anàlisis i comentaris de l’extenista professional valenciana María José Llorca.

À Punt té ben present l’esport, tant masculí com femení, en la programació de les seues finestres des de l’inici. En el cas de l’esport femení, es pot trobar cada dia en els programes esportius, en els espais informatius o en les notícies del web.

Totes les emissions de la televisió i de la ràdio d'À Punt Mèdia es poden seguir en directe i a la carta en l’enllaç https://www.apuntmedia.es/, en les aplicacions mòbils i de smart TV.

També et pot interessar

stats