À Punt retransmetrà en directe pel web la 15k Nocturna FibraValència el 30 de setembre

Hui ja són més de 5.000 els corredors inscrits en la 15k Nocturna, que celebra enguany el 10é aniversari

L'organització de la 15K Nocturna espera superar els 8.000 corredors de l'any passat
L'organització de la 15K Nocturna espera superar els 8.000 corredors de l'any passat / À Punt
05 de juliol 2023 - 14:42

Un any més À Punt s’adhereix com a mitjà col·laborador a un esdeveniment tan especial com la 15K Nocturna FibraValència, que enguany celebra el 10é aniversari. Ho farà novament mitjançant la retransmissió de la carrera en directe a través del web (www.apuntmedia.es). A més, la radiotelevisió pública valenciana té previst donar la cobertura i el protagonisme que la prova mereix en les seues diferents finestres informatives (televisió, ràdio i web).

La carrera es disputarà el dissabte 30 de setembre. A hores d’ara ja s’han inscrit més de 5.000 esportistes i l’organització espera arribar fins a les 10.000 inscripcions. També es voldria arribar en aquest dècim aniversari a una participació femenina del 35% (l’any 2022 fou del 27%).

Segons l’organitzador de la 15K Nocturna, Rafa Blanquer, “que À Punt faça la retransmissió li dona un valor a la carrera perquè permet que els valencians la seguisquen des de casa i la coneguen, i també que puguen buscar-se després”.

Els corredors han disfrutat de l'esport i la ciutat a la llum de la lluna en la 15K Nocturna
Els corredors han disfrutat de l'esport i la ciutat a la llum de la lluna en la 15K Nocturna / CESAR MARCH

Els milers de corredors gaudiran de l’esport a la llum de la lluna i en un ambient espectacular. I la radiotelevisió valenciana acompanyarà els corredors fins que travessen la línia de meta d’una de les proves de referència que forma part del projecte València Ciutat del Running com a repte complementari per a carreres de més distància com ara la Mitja Marató (22 d’octubre) i la Marató València Trinidad Alfonso (3 de desembre).

L’inici està previst a les 22:30 hores a l’avinguda Enginyer Manuel Soto i s’hi donaran cita els #NightRunners, disposats a recórrer els llocs més emblemàtics del Cap i Casal, com ara les Torres de Serrans, el carrer de la Pau, la plaça de la Reina, la plaça de l’Ajuntament i la Ciutat de les Arts i les Ciències, entre d’altres. 

També et pot interessar

stats