À Punt retransmet per primera vegada la tradicional Batalla de les Flors de València

Amb la retransmissió d’aquest acte festiu, on fan la primera aparició pública les candidates preseleccionades a fallera major de València, la cadena autonòmica enceta un ampli programa de cobertures festives en la Comunitat Valenciana

Imatge de la Batalla de les Flors en anteriors edicions
Imatge de la Batalla de les Flors en anteriors edicions / À Punt
27 de juliol 2023 - 13:02

À Punt retransmet per primera vegada la Batalla de les Flors, una de les festes més belles, tradicionals i multitudinàries que se celebren a la ciutat de València. Aquest diumenge 30 de juliol a partir de les 19:50 hores, els espectadors podran disfrutar en directe de l’esclat de color i alegria d’aquesta guerra floral que tanca el programa festiu de la Gran Fira de València.

El passeig de l’Albereda de València s’omplirà amb 32 carrosses des de les quals es llançaran més d’un milió i mig de flors entre els participants i el públic, en un homenatge a la diversió, l'esperit festiu i la calidesa de la població valenciana. A més, l’audiència podrà conéixer totes les candidates preseleccionades per a ser falleres majors de València 2024 i les corts d’honor, perquè és en la Batalla de les Flors quan fan la primera aparició pública. 

La narració en la retransmissió d’aquesta important festa a què assisteixen milers de persones correrà a càrrec del periodista Ferran Cano. L’acompanyaran dos experts: Teresa Melià, carrossera i artista fallera, guanyadora del Premi Extraordinari Baró de Cortes en 2018, i Ricard Català, especialista investigador de les festes valencianes.

A peu del passeig de l’Albereda, els reporters Rosa Porta i Carles Navarro arreplegaran els testimonis del públic i les autoritats.

L’estiu més festiu, en la radiotelevisió valenciana

A banda de traslladar l’audiència l’emoció que es viu a la Batalla de les Flors a través de la pantalla de la televisió, al llarg de l’estiu À Punt retransmetrà altres celebracions imprescindibles repartides pel territori.

 L’equip del programa Fas festa, amb el periodista Ferran Cano al capdavant, ens portarà a les següents festes en directe:

  • 14 i 15 agost: Misteri d’Elx
  • 25 agost: Moros i Cristians d’Ontinyent
  • 27 agost: Anunci del Sexenni de Morella
  • 30 agost: Tomatina de Bunyol
  • Del 4 al 10 de setembre: Entrada de Bous i Cavalls de Sogorb
  • 8 de setembre: Festa de la Mare de Déu de la Salut d’Algemesí

A més d’aquestes retransmissions en directe, cada dimarts a les 22 h el programa Fas festa ens acostarà totes les festes que se celebren arreu de la Comunitat Valenciana

També et pot interessar

stats