À Punt retransmet els premis Carles Santos des del Teatre Principal de Castelló

El Premi d’Honor de la Música Valenciana és per a Sedajazz

Zoo, Twin, Maluks i Joe Pask encapçalen les nominacions als Premis de la Música Valenciana 2021

El premi d’Honor de la Música Valenciana és per a Sedajazz
El premi d’Honor de la Música Valenciana és per a Sedajazz / Departament de Comunicació
25 de novembre 2021 - 11:28

Aquest divendres, 26 de novembre, À Punt alça el teló de les gales més culturals per a oferir als seus espectadors i espectadores la IV edició dels Premis Carles Santos de la Música 2021. Serà a partir de les 22:00 hores per la televisió pública valenciana.

Els candidats als Premis Carles Santos de la Música Valenciana escoltaran en directe el veredicte del jurat d’aquesta quarta edició que À Punt ofereix des del Teatre Principal de Castelló de la Plana.

Entre les propostes musicals que han resultat finalistes en les diferents categories dels premis destaquen Zoo i Twin, que han aconseguit tres nominacions cada un, i Joe Pask i Maluks, amb dues.

La festa de l’Institut Valencià de Cultura (IVC) inclou el Premi d’Honor com a reconeixement de l’activitat professional dels que ja no estan en actiu. El premi d’Honor de la Música Valenciana és per a Sedajazz, un col·lectiu de músics de primer nivell que enguany celebren 30 anys no només als escenaris, sinó en la seua vessant formativa d’on han eixit tants artistes de prestigi dedicats al jazz.

Entre les categories que s’hi atorguen hi ha la de millor artista o grup revelació, millor disc de cançó d’autor, música de repertori, fusió, jazz, pop, rock, músiques d’arrel i de recuperació de patrimoni musical.

També et pot interessar

stats