À Punt retransmet els Premis Berlanga des del Teatre Principal d’Alacant

Diumenge s’emet la Marató de València que inclou un especial amb els millors moments de la carrera de vesprada

Des del Teatre Principal d'Alacant, la gala dels IV Premis de l'Audiovisual Valencià, Premis Berlanga.
Des del Teatre Principal d'Alacant, la gala dels IV Premis de l'Audiovisual Valencià, Premis Berlanga. / Departament de Comunicació
02 de desembre 2021 - 14:33

Aquest dissabte 4 de desembre, a partir de les 21:45 hores, À Punt Mèdia retransmet en directe, des del Teatre Principal d'Alacant, la gala dels IV Premis de l'Audiovisual Valencià, Premis Berlanga. Aquesta edició, presentada per Pere Aznar, reunirà, com cada any, les produccions més destacades i els professionals i les professionals capdavanters del sector de la Comunitat Valenciana.

Aquests guardons, concedits per l'Institut Valencià de Cultura i l'Acadèmia Valenciana de l'Audiovisual, tenen com a objectiu promocionar la professió i es converteix en el millor aparador de l'audiovisual valencià.

A continuació, À Punt ha programat l’emissió de la pel·lícula El verdugo del director José Luis García Berlanga.

La carrera de Marató de València, diumenge per À Punt

Diumenge a partir de les 8:00 hores fins les 13:00 hores À Punt retransmetrà la carrera de Marató de València Trinidad Alfonso. Al web d’À Punt Mèdia es pot seguir tota l’actualitat al voltant de la prova i conéixer les mesures de seguretat per aconseguir que la convocatòria siga un èxit.

Al web d’À Punt Mèdia es pot seguir tota l’actualitat al voltant de la prova
Al web d’À Punt Mèdia es pot seguir tota l’actualitat al voltant de la prova

El programa La finestra esportiva oferirà a continuació l’emissió del documental Break Point: a Davis Cup Story que recorda com va ser la final de la Davis de la passada edició que va guanyar Espanya amb protagonisme del castellonenc Roberto Bautista.

A partir de les 17:45 hores en À Punt totes les corredores i corredors podran gaudir d’un especial amb els millors moments de la carrera Marató de València.

També et pot interessar

stats